• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

10:28

5 FUDBALERA NOVOG PAZARA POD ISTRAGOM ZBOG NAMEŠTALJKE! Igrači hoće na poligraf!

printscreen

Fudbal

5 FUDBALERA NOVOG PAZARA POD ISTRAGOM ZBOG NAMEŠTALJKE! Igrači hoće na poligraf!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije pokrenuo je istragu posle dojave iz UEFA da je utakmica 30. kola Superlige između Radnika i Novog Pazara bila "sumnjiva"

Ekipa iz Surdulice slavije je rezultatom  2:0, a specijalizovane službe iz UEFA  koje prate promene na kladionicama, primetile su velike uplate na pobedu domaćina.

S obzirom na to da se ovakve aktivnosti automatski evidentiraju, odmah je stigla prijava u FSS kako bi se proverilo da li je meč namešten. Pojedini fudbaleri Novog Pazara su pod istragom, a zbog toga se oglasio i klub sa Jošanice koi je u zvaničnom saopštenju potvrdio da je držao sastanak sa nekolicinom igrača.

- Upravni odbor FK Novi Pazar potvrđuje da je dobio dopis od Fudbalskog saveza Srbije u kojem se iznosi sumnja da je pet fudbalera našeg tima navodno učestvovalo u nameštanju rezultata utakmice između Radnika i Novog Pazara odigrane 11. aprila ove godine, navodeći kao ključni dokaz da su padale kvote na kladionicama na dan utakmice u Surdulici. Uprava FK Novi Pazar održala je sastanke sa pomenutim igračima, koji najoštrije demantuju da su uopšte igrali kladionicu, a još manje da su uradili nešto protiv interesa svog kluba. Igrači su izričiti da će angažovati advokate radi odbrane časti, ugleda i vlastitih karijera, koje su na ovaj način dovedene u pitanje -  poručili su iz Novog Pazara i dodali da su igrači poručili i da su spremni da idu i na poligraf, odnosno da će korititi sve instance u državi kako bi se utvrdila puna istina.

 

 

Upravni odbor FK Novi Pazar će takođe insistirati na utvrđivanju svih činjenica, jer postoji čitav niz nelogičnosti u pomenutim optužbama. Plašimo se da se iza ovoga krije namera da se Novom Pazaru oduzmu bodovi, i da se na taj način klub izbaci iz Superlige -  dodaju iz kluba sa Jošanice i zaključuju da su premirali svoje igrače u završnici prvenstva.

Te premije nisu bile nikada veće u istoriji kluba. Utoliko su ćudnije optužbe na račun pet naših igrača, posebno što se radi o časnim i poštenim momcima sa kojima klub nikada nije imao problema. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija