• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

18:50 >> 17:49

SADIK PROGOVORIO O CRNO-BELIMA! Partizan mu je u srcu, ali OVAJ KLUB smatra DRUGOM KUĆOM!

Fudbal

SADIK PROGOVORIO O CRNO-BELIMA! Partizan mu je u srcu, ali OVAJ KLUB smatra DRUGOM KUĆOM!

Podeli vest

Napadač Almerije prisetio se dana provedenih u Humskoj, kada je došao iz Italije

Nigerijski reprezentativac je u intervjuu za Tribalfootball otkrio da se ne bi protivio ako bi jednog dana ponovo zaigrao za Romu, klub u kome je napravio prve fudbalske korake.

- Roma je moja druga kuća. Tamo imam kuću, tamo mi živi familija. Roma mi je mnogo dala. Budućnost nikada ne možete da predvidite. Za sada moram da ostanem fokusiran na karijeru u Almeriji - rekao je Sadik.

Vučica je njegova ljubav, ali Partizan je naveo kao poseban klub u dosadašnjoj karijeri.

- Partizan je klub koji mi je ostao u srcu. Taj klub me je želeo kada niko drugi nije hteo. Bio sam u veoma teškoj situaciji i Partizan me je vratio u fudbalski život. Zato prema tom klubu osećam samo ljubav - istakao je Umar Sadik.

Tim sa juga Španije je odredio cenu za Nigerijca i brani se nerealnom otkupnom klauzulom od 60.000.000 evra.

U trku za Sadika ušli su Sevilja, Valensija i Benfika se pominju kao najviše zainetersovani, a lokalni mediji prenose da bi crveno-beli pristali na prodaju ako neko ponudi između 20.000.000 i 25.000.000 evra za njihovog najboljeg strelca.

Almerija je pre dva leta, kada se takođe takmičila u Segundi, prodala Darvina Nunjeza u Benfiku za 24.000.000 evra, što je bio pravi potez uprave Benfike. Sada se u španskom drugoligašu nadaju sličnom epilogu i sa Umarom Sadikom


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija