• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

20:10 >> 22:10

LALATOVIĆ IZNENAĐEN ZBOG REZULTATA U LAZAREVCU! Ne mogu da shvatim...

Starsportphoto

Fudbal

LALATOVIĆ IZNENAĐEN ZBOG REZULTATA U LAZAREVCU! Ne mogu da shvatim...

Podeli vest

Fudbaleri Novi Pazara pobedili su Kolubaru na gostovanju rezultatom 3:1, a pred duel sa lučanskom Mladosti trener Radničkog iz Kragujevca bio je sumnjičav zbog ovakvog epiloga

Trijumfom na poslednjem gostovanju, izabranici Tomislava Sivića pobegli su Kragujevčanima koji su im direktni konkurenti za očuvanje statusa, što je posebno razočaralo trenera Radničkog 1923.

- Mi želimo da ostanemo u tom priključku, da ne ispadnemo iz lige. Ima posle ove utakmcie još četiti do kraja i biće teško - rekao je Lalatović pred meč sa Mladosti iz Lučana, pa prokomentarisao duel u Lazarevcu koji je tada bio u toku:

Kao što vidite, danas svako svakog može da pobedi, danas jedna Kolubara gubi već posle 20 minuta od Pazara 0:3, tako da, jednostavno, neke stvari su tako malo nejasne. Ali i da svako svakog može da pobedi. Pazaru naravno, od sveg srca želim da ostanu u ligi, jer oni to apsolutno zaslužuju, kako klub, tako i njihovi navijači. A Kolubara, šta se danas dešava sa Kolubarom, to ne mogu da shvatim - istakao je Lalatović za TV Arena sport.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

ČUDNO JE I MENI DA PAZARCI I PROŠLE A I OVE SEZONE TEK U FINIŠU POČNU DA KAO IGRAJU FUDBAL I OSVAJAJU BODOVE I OPSTANU U LIGI. TO JE ZA MALO VEĆU ANALIZU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija