• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2022

08:03

ANĆELOTI O BENZEMI: Imao je petlju! Toni? Koji Toni? A Modrić...

Tanjug

Fudbal

ANĆELOTI O BENZEMI: Imao je petlju! Toni? Koji Toni? A Modrić...

Podeli vest

Fudbaleri Mančesteri sitija savladali su Real Madrid rezultatom 4:3 u prvom polufinalnom meču Lige šampiona

Bio je ovo neverovatan meč na Etihadu. Čak sedam golova su imali prilike da vide ljubitelje fudbala. Ipak, Siti ide sa minimalnom prednošću u Madrid.

Nakon spektakla usledilo je pitanje za Karla Anćelotija da li je ovo jedan od onih poraza "s dobrim osećajm, s osećajem pobede"?

Foto: Tanjug

 

- Ne. Definitivno ne. Ovo je poraz koji nas održava u životu pred drugu utakmicu kod kuće. Imamo kvalitet, možemo da im napravimo probleme u revanšu. Počeli smo mnogo loše, premekano. Primili dva gola. Tek tada pokazali smo kapacitet za reakciju. Bili smo u igri do kraja, borili se, takmičili, ali moramo bolje da se branimo. Sa loptom smo bili dobri, bez nje nismo. U revanšu ćemo morati mnogo bolje. Ukoliko uspemo u tome, ako se budemo bolje branili, onda možemo da prođemo u finale.

Evropsko iskustvo Realovih igrača i ovga puta je imalo uticaja na konačan ishod...

- Imamo u timu igrače sa mnogo ovakvih utakmica u nogama. Momci ne gube glavu kad je teško. To je možda i glavna karakteristika ove ekipe - nikad ne odustajemo. Gubili smo mnogo duela, nije izgledalo dobro. Uz malo više pažnje mogli smo da izbegnemo ta prva dva gola. Nismo i tako smo upali u problem. Istina je, bio sam pomalo frustriran situacijom.

Foto: reuters

 

Luka Modrić i najbolji strelac Karim Benzema ponovo su bili najbolji u Kraljevskom timu...

- Karim odličan kao uvek. Imao je petlju da šutira penala na riskantan način. Modrić takođe sjajan. Nisam ga menjao zato što je bio loš, naravno. trebao nam je svež igrač da možemo duže da držimo loptu. Sebaljos je dobro odradio taj deo posla.

Kazemiro nije bio spreman za ovaj meč, Alaba se povredio tokom prvog poluvremena...

- Kazemiro će sigurno biti spreman za revanš. Oko Alabe ćemo videti. Preventivno sam ga izveo, osećao je određenu neprijatnost. Nadam se da će i on moći da igra za sedam dana. Siti jeste u prednosti, ali to nije velika prednost. Budite spremni. Borićemo se, hoćemo još jednu magičnu noć na našem stadionu- rekao je Anćeloti.

Foto: reuters

 

Italijan je govorio u tunelu za nekoliko engleskih novinara. Njih je zanimalo da li upoznat sa situacijom oko dolaska Tonija Ridigera u Real.

- Toni? Koji Toni? - šaljivo je upitao iskusni strateg i dodao - Ne mogu ništa da komentarišem na tu temu. Koliko znam, on je i dalje igrač Čelsija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija