• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2022

22:40

MIHINA BOLONJA ŠOKIRALA ŠAMPIONA! Inter PAO na Del Ari! Goleada u Bergamu, Lukić opet POGODIO! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

MIHINA BOLONJA ŠOKIRALA ŠAMPIONA! Inter PAO na Del Ari! Goleada u Bergamu, Lukić opet POGODIO! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Bolonje pobedili su na svom terenu ekipu Intera sa 2:1, u odloženoj utakmici 20. kola italijanske Serije A

Četiri kola pre kraja, Inter je ostao na drugom mestu na tabeli sa 72 boda, odnosno ima dva boda manje od prvoplasiranog Milana. Na drugoj strani, Bolonja je i dalje 13. tim lige sa 42 osvojena boda.

Ivan Perišić je u trećem minutu doveo Inter u vođstvo, izjednačio je Marko Arnautović u 28. minutu i taj rezultat se nije menjao sve do 81. minuta kada je Nikola Sansone pogodio za pobedu Bolonje.

Fudbaleri Bolonje će u narednom kolu gostovati Romi, dok će Inter u goste Udinezeu.

Atalanta i Torino su u Bergamu odigrali uzbudljiv meč koji je završen nerešeno 4:4.

Torino je poveo pogotkom Antonija Sanabrije već u četvrtom minutu, ali je Atalanta golovima Luisa Murijel sa penala u 18. i Martena de Rona u 23. minutu preokrenula rezultat.

Srpski fudbaler Saša Lukić je u 36. minutu sa penala izjednačio na 2:2, da bi u 63. minutu ponovo bio precizan sa bele tačke za novo vodjstvo Torina.

Pet minuta kasnije je Remo Frojler pogodio sopstvenu mrežu i doneo gostujućem timu dva gola prednosti, ali je Atalanta u finišu meča ipak stigla do boda. 

Prvo je Mario Pašalić u 78. minutu smanjio na 4:3, a potom je Murijel sa penala u 84. minutu postavio konačan rezultat.

Atalanta je osma na tabeli sa 55 bodova, dok je Torino na 11. poziciji sa 44 boda.

Fudbaleri Atalante će i u narednom kolu igrati na domaćem terenu kada će ugostiti Salernitanu, dok će Torino gostovati Empoliju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija