• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2022

23:02

OVAJ ČOVEK JE NESTVARAN! Jovićev trener na korak do ISTORIJE! Nikada NIKO nije uspeo ovo!

Tanjug

Fudbal

OVAJ ČOVEK JE NESTVARAN! Jovićev trener na korak do ISTORIJE! Nikada NIKO nije uspeo ovo!

Podeli vest

Trener Real Madrida, Karlo Anćeloti, ne mari mnogo za kritike, već kuca na vrata istorije

Ako pođe za rukom čuvenom Italijanu da podigne pehar Primere sa Kraljevskim klubom, postaće prvi trener u istoriji fudbala kojem je uspelo da makar jednom u karijeri osvoji titulu u svakoj od pet najjačih liga!

Foto: Tanjug

 

Ukoliko Real Madrid danas pred svojim navijačima ostane neporažen protiv Espanjola, iskusni stručnjak će postati trener kojem će sve kolege pozavideti! U ovom momentu španski gigant ima 15 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Barselonu, a Ralu će će i remi biti dovoljan kako bi titulu vratio na Santijago Bernabeu.

Foto: Tanjug

 

- Ne volim da pričam o tome jer nisam još osvojio titulu. Pomalo sam sujeveran, kao mnogi Italijani, tako da bih radije pričao jednom kada se sve završi. Niko nije očekivao da ćemo imati 15 bodova prednosti. Tim je uradio vrlo dobar posao. Pobeđivali smo na vrlo komplikovanim gostovanjima, u Sevilji, San Sebastijanu, Bilbau, Barselonu. Napravili smo razliku- rekao je Karlo na konferenciji.

Foto: reuters

 

Iako ga očekuje revanš meč sa Mančester Sitijem sredinom sledeće nedelje u kojem će Real juriti gol zaostatka, Anćeloti uverava da njegovi puleni trenutno razmišljaju samo o prvenstvu!

- Isključivo o sutrašnjoj utakmici, još otkako se završio meč sa Sitijem. Veliki teniski igrači, kada imaju meč loptu, oni je odmah iskoriste. Nadam se da ćemo i mi sutra uraditi isto! Obično pričam sa igračima i njihova mišljenja meni su bitna. Ali, ja odlučujem. Nije mi mnogo igrača tražilo da ne igraju jer su umorni. Imamo procene medicinskog tima, fizioterapeuta, i ja moram da donesem odluku uzimajući u obzir sve to. Mišljenje igrača jeste bitno, ali ne i najbitnije.

Foto: Tanjug

 

Iskusni 62-godišnji stručnjak tvrdi da ide u korak sa modernim fudbalom, iako ga mnogi "prozivaju" da je staromodan.

- Ne smatram sebe zastarelim trenerom. Moramo da se prilagodimo različitim vremenima, ali sebe ne smatram starim. Fudbal nije isti kao pre 20 godina kada sam osvojio svoju prvu titulu, pravila su se promenila i treba se stalno prilagođavati, jer neće prestati da se menjaju. Treba biti spreman- zaključio je Ančeloti.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija