• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

18:02

NADAL DONEO SREĆU REALU! Madriđani isprašili Espanjol, Anćeloti postao BESMRTAN, Rodrigo OVERIO titulu, raduje se i Jović!

Tanjug

Fudbal

NADAL DONEO SREĆU REALU! Madriđani isprašili Espanjol, Anćeloti postao BESMRTAN, Rodrigo OVERIO titulu, raduje se i Jović!

Podeli vest

U okviru 34. kola španske La lige Real Madrid deklasirao je Espanjol i rutinski ga savladao sa 4:0

Uspeli su sa lakoćom izabranici Karla Anćelotija da preskoče još  jednu prepreku! Pao je i Espanjol, a oduševljenje na stadionu izazvao je dolazak španskog teniskog asa Rafaela Nadala, koji je očigledno doneo sreću gigantu iz Madrida, koji je sada već izvesno šampion Španije.

Prednost domaćinu je doneo Rodrigo u 33. minutu na asisteniciju Marsela, a samo 10 minuta kasnije je isti igrač duplirao prednost! Asensio je povisio na 3:0 u 55. minutu, da bi konačan rezultat postavio Benzema u 81. minutu!

Real Madridu je bilo neophodno da pred svojim navijačima ostane neporažen protiv Espanjola, a iskusni stručnjak je postato trener kojem će sve kolege pozavideti! Izvesno je da će Anćeloti podići pehar Primere sa Kraljevskim klubom, a tako će postazi prvi trener u istoriji fudbala kojem je uspelo da makar jednom u karijeri osvoji titulu u svakoj od pet najjačih liga!

Foto: Tanjug

 

- Ne volim da pričam o tome jer nisam još osvojio titulu. Pomalo sam sujeveran, kao mnogi Italijani, tako da bih radije pričao jednom kada se sve završi. Niko nije očekivao da ćemo imati 15 bodova prednosti. Tim je uradio vrlo dobar posao. Pobeđivali smo na vrlo komplikovanim gostovanjima, u Sevilji, San Sebastijanu, Bilbau, Barselonu. Napravili smo razliku- rekao je Karlo na konferenciji uoči meča! Iako nije igrao i uskoro napušta klub, vredi istaći da je i Luka Jović deo ove ekipe koja je lider prvesntva i da ima udela u osvajanju titule!

Foto: Tanjug

 

U meču koji je odigran ranije danas,  fudbaleri Alavesa pobedili su na svom terenu ekipu Viljareala sa 2:1. Alaves je upisao tek sedmu pobedu u šampionatu i pretposlednji je na tabeli sa 28 bodova, odnosno ima četiri boda manje od Kadiza i Majorke koji su prvi iznad opasne zone.

Na drugoj strani, Viljareal je i dalje sedmi sa 52 osvojena boda. Viktor Laguardija je u četvrtom minutu pogodio za vodjstvo Alavesa, Gonsalo Eskalante je u 31. minutu duplirao prednost domaće ekipe, a konačan rezultat postavio je Samjuel Čukvueze u 47. minutu.

Fudbaleri Alavesa će u narednom kolu Primere gostovati Selti, dok će Viljareal, posle revanša polufinala Lige šampiona protiv Liverpula, dočekati Sevilju.

PRIMERA – 34. KOLO

Petak

Sevilja - Kadiz 1:1 (1:0)

En Nesiri 7 - Perez 66

Subota

Alaves - Viljareal 2:1 (2:0)

Laguardija 4, Eskalante 31 - Čukvueze 47

Real Madrid - Espanjol 

Rodrigo 33, 43, Asensio 55, Benzema 81

18.30 Valensija - Levante 

21.00 Atletik Bilbao - Atletiko Madrid 

Nedelja

14.00 Elče - Osasuna 

16.15 Granada -  Selta 

18.30 Rajo Valjekano - Real Sosijedad 

21.00 Barselona - Majorka

Ponedeljak

21.00 Hetafe - Betis 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija