• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

22:45

KAKAV MEČ? STRAŠAN MEČ! Lacio JEDVA slavio posle GOLEADE! Sergej strelac! (VIDEO)

Tnajug

Fudbal

KAKAV MEČ? STRAŠAN MEČ! Lacio JEDVA slavio posle GOLEADE! Sergej strelac! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Lacija slavili su u sjajnom meču na gostovanju Speciji 4:3 u poslednjem subotnjem meču 35. kola Serije A, a junak pobede bio je Frančesko Aćerbi fenomenalnim golom u prvom minutu nadoknade.

Sjajnu fudbalsku predstavu priredili su igrači Specije i Lacija, a domaćin je poveo u devetom minutu golom Kelvina Amiana, ali je Imobile na isteku 33. minuta doneo izjednačenje Laciju sa penala koji je iznudio srpski as Sergej Milinković-Savić.

Nebesko plavi su samo dva minuta kasnije ponovo gubili, pošto je Kevin Agudelo doneo novo vođstvo Speciji posle uspavane reakcije Patrika.  Lacio je u 54. minutu stigao do izjednačenja nakon što se lopta se lopta u najmanju ruku na čudan način odbila od golamana Specije posle udarca Provedela.

Samo dva minuta kasnije Hristov je vratio prednost domaćinu! Lacio je do izjednačenja došao u 68. minutu kada je Sergej Milinković-Savić u maniru iskusnog strelca izborio poziciju i lagano postigao gol! Izgledalo je da će ovaj meč biti završen remijem, ali je Aćerbi majstorijom doneo pobedu gostima!

Lacio je ovim trijumfom ostalo u trci (mada teškoj) za Ligu šampiona, a mogo je plasman u Ligu Evrope gde će najveću borbu voditi sa gradskim rivalom Romom.

 

Serie A, 35. kolo:

Napoli – Sasuolo 6:1 (4:0)
Kulibali 7, Osimen 15, Lozano 19, Mertens 21, 54, Rahmani 80 – Lopes 87
Kaljari – Verona 1:2
Pedro 57 – Barak 8, Kaprari 44
Sampdorija – Đenoa 1:0 (1:0)
Sabiri 25
Specija – Lacio 3:3 (2:1)
Amijan 9, Agudelo 35, Hristov 56 – Imobile 33p, Provedel 54ag, Milinković-Savić 68, Aćerbi 90

Nedelja:
12.30 Juventus – Venecija
15.00 Milan – Fiorentina
15.00 Empoli – Torino
18.00 Udinese – Inter
20.45 Roma – Bolonja

Ponedeljak:
20.45 Atalanta – Salernitana

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija