• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2022

08:25

NAVIJAČI U TRANSU LUDUJU! Trabzon šampion posle 38 godina čekanja! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

NAVIJAČI U TRANSU LUDUJU! Trabzon šampion posle 38 godina čekanja! (VIDEO)

Podeli vest

Trabzon je šampion Turske posle 38 godina čekanja

Armija navijača kluba sa obala Crnog mora dugo je čekala trenutak da proslavi sedmu titulu u istoriji!

Bio je dovoljan bod protiv Antalije, koja se trudila da pokvari planove Trabzonu, ali nije uspela. Golovima Andreas Kornelijusa i Doruhana Tokoza domaćin je izborio 2:2 i nastao je delirijum na tribinama. 

Ovo je najveći uspeh u karijeri iskusnog stručnjaka Abdulaha Avdžija kome je titula dva puta izmicala sa Bašakšehirom. Do kraja su ostala tri kola, Fenerbahče je na devet bodova minusa.

Trabzon će zahvaljujući ovoj tituli imati priliku da se vrati u Ligu šampiona nakon 11 godina. Šampion Turske iduće sezone kreće iz plej-ofa, dok će Fener u preostala dva kola morati da odbrani drugu poziciju kako bi se izborio za status drugog turskog predstavnika u eliti. Drugoplasirani iz tamošnje Superlige borbu za LŠ počinje iz drugog kola staze "nešampiona".

Pogledajte kako su navijači Trabzona slavili dugo čekanu titulu šampiona Turkske, kako prneose tamošnji mediji na ulicama je bilo skoro milion i po ljudi.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija