• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2022

18:01

ZA OVO NIKO NIJE ZNAO! Snežana i Filip Borjan bili u bolnici, dirljiva poruka žene miljenika "delija"

Fudbal

ZA OVO NIKO NIJE ZNAO! Snežana i Filip Borjan bili u bolnici, dirljiva poruka žene miljenika "delija"

Podeli vest

Supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, nedavno se našla u nepriajtnoj situaciji jer je zbog virusa morala sa sinom Filipom da provede neko vreme na hospitalizaciji

Mali Filip je zbog Rota virusa morao nekoliko dana provede u bolnici, a sa njim svo vreme bila njegova majka Snežana.

Snežana je na svom Instagram nalogu poslala sledeću poruku.

- Prethodnih nekoliko dana smo lezali na Institutu za majku i dete jer je Filip imao Rota virus i komplikacije koje ovaj virus nosi. Ovaj period je je bio posebno stresan i emotivan za nas kada se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred pocetak utakmice Vojvodina-Crvena zvezda (tata nije bio sa nama), Milan i pored toga sto je saznao koliko je Filipu lose i da smo primljeni u bolnicu je odigrao kompletnu utakmicu a da niko ne primeti koliko mu je tesko- kapitenski, kako drugacije! Ovaj post zapravo i pisem kako bih se zahvalila kompletnom medicinskom osoblju Instituta za majku i dete! Ovi ljudi nose neverovatnu odgovornost jer svaki dan kroz Institut prodje jako puno dece sa losom klinickom slikom, oni prilaze svakome sa istom dozom odgovornosti, ljubavi i entuzijazma. Posebnu zahvalnost zelim da iskazem upravniku Pedijatrijske klinike u Institutu Vladislavu Vukomanovicu, hirurgu Nemanji Rankovicu, predivnim sestrama sa gastro odeljenja koje imaju neverovatno strpljenje za svako dete i za svaku preplasenu mamu.
Hvala vam divni ljudi, vi ste ponos nase zemlja - napisala je ona.

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija