• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2022

16:06

ITALIJANI JAVLJAJU! Sergej ide kod Vlahovića!

Tanjug/AP

Fudbal

ITALIJANI JAVLJAJU! Sergej ide kod Vlahovića!

Podeli vest

Srpski reprezentativac i fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić i ovog leta će biti u centru pažnje tokom prelaznog roka, a prestižni italijanski list Gazeta delo sport ga već vidi u Juventusu

Dela Vale, kolumnista Gazete, smatra da je Milinković-Savić ključna figura koji nedostaje u planovima Masimilijana Alegrija!

On navodi da je Srbin prioritet trenera Juventusa u letnjem prelaznom roku.

- Vezni red je najslabija tačka Juventusa ove sezone, što je i dovelo do ranog ispadanja iz Lige šampiona i bitke za titulu u Seriji A. Dolazak Manuela Lokatelija, trenuno povređenog, nije doneo Juventusu kvalitet neophodan za borbu za titulu, pa Alegri traži "bombastično" pojačanje, a najveće želje su Pol Pogba i Milinković-Savić.

 



- Prepreka je velika, ali Sergejeva želja, u kombinaciji sa Laciovom potrebom da proda kako bi omogućio treneru Mauriciju Sariju budžet za transfere na leto, mogli bi da naprave razliku ovog puta- piše Dela Vale.

Gazeta tvrdi da su kontakti između Juventusa i Sergejevog menadžera Mateje Kežmana već uspostavljeni, da je već postignut i okvirni dogovor u vezi sa platom Milinković-Savića koja će biti 4 miliona evra po sezoni, uz govor na pet godina.

Poslednjih dana su se pojavile informacije da Milinković-Savić pregovara sa Mančester junajtedom, a tim povodom se oglasio i njegov agent Mateja Kežman.

- Nije tajna da su za Sergeja zainteresovani Junajted i PSŽ i ne krijemo da bi on želeo da zaigra za Junajted. Trenutno je fokusiran na završetak sezone sa Laciom, a onda ćemo sesti i razgovarati o svemu - rekao je Kežman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija