• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2022

13:38

POBEDNIK NA TERENU I VAN NJEGA! Miha DOBIO ŽIVOTNU BORBU, a onda i ogromnu NAGRADU!

Tanjug/AP

Fudbal

POBEDNIK NA TERENU I VAN NJEGA! Miha DOBIO ŽIVOTNU BORBU, a onda i ogromnu NAGRADU!

Podeli vest

Srpski trener Siniša Mihajlović proglašen je trenerom meseca u Seriji A

Pobedio je Siniša Mihajlović i u drugom najvažnijem meču u svojoj karijeri! Srpski trener pušten je iz bolnice nakon gotovo mesec dana kliničkog lečenja usled rizika za povratak leukemije. Legendarni srpski fudbaler nakon svega se vratio kući, a danas je u njegov dom i stigla velika nagrada. 

Usled borbe za goli život, Mihajlović je proglašen trenerom meseca u Seriji A za april! Bolonja je ostvarila niz od šest utakmica bez poraza, a bodovi osvojeni protiv Intera mogu da se ispostave kao ključni u šampionskoj trci za Skudeto.

Bolonja je tokom aprila remizirala sa Milanom, dobila Bolonju, potom nerešeno sa Juventusom i Bolonjom, a za kraj pobeda protiv Intera od 2:1. Sve je "zaključeno" remijem protiv Rome za prvi maj. 

- Ovo je nagrada ne samo za važne rezultate već i za jedinstvo i svakodnevni rad grupe igrača Bolonje, koji su ostali neporaženi u aprilu, igrali su nerešeno sa Juventusom i Milanom i porazili su Inter - stoji u saopštenju izvršnog direktora Serije A Luiđija De Sierva.

Siniša Mihajlović je, kao što smo i rekli, sada kod kuće, ali ćemo videti da li će se do kraja sezone vraćati na treninge i utakmice svoje ekipe. Iz kluba su javili da će Srbin u najskorijem roku ponovo biti uz ekipu, ali još uvek nije sve sigurno. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija