• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2022

12:48

PIKE NA STUBU SRAMA, A ĐOKOVIĆ MU POSLUŽIO KAO ARGUMENT! Španac se pravda na primeru Srbina!

printscreen

Fudbal

PIKE NA STUBU SRAMA, A ĐOKOVIĆ MU POSLUŽIO KAO ARGUMENT! Španac se pravda na primeru Srbina!

Podeli vest

Fudbaler Barselone Đerar Pike i predsednik Fudbalske federacije Španije Luis Rubijales su od prošlog meseca na udaru javnosti zbog "mutnih radnjI"

Pojavile su se informacije dogovora fudbalera Barselone i predsednika FS Španije kako bi se španski Superkup održavao na Bliskom istoku u novom formatu. Isplivali su audio snimci, u kojima njih dvojica dogovaraju multimilionerski ugovor.

Sada je iskusni španski štoper i stub odbrane Barselone progovorio po prvi put o tom slučaju i ističe u razgovoru za Lekip da nema šta da krije i da je jedini oštećeni on pošto su mu objavljene privatne audio poruke.

Foto: reuters

 

- Nemam šta da krijem, sve je legalno. Onda je tu pitanje sukoba interesa. Za mene ga nema. Jedina protivzakonita stvar je to što je neko pristupio privatnim glasovnim porukama i pustio ih u medije.

Podsetimo, Pikea su optuživali za sukob interesa, jer je igrač Barselone, a njegova firma Kosmos je posredovala u tome gde će igrati, zbog čega je dobio proviziju. Pikeu nije jasno zašto se digla tolika pompa i ističe da ne vidi ništa sporno, a navodi i primer najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

 

- Primera radi, teniski turnir u Beogradu pripada Đokoviću, ali to ne znači da on osvaja ili da ga sudije favorizuju. Ovakva situacija je sve češća u sportu. I biće ih sve više, jer je sve više sportista poput mene, koji ulažu u sport pre odlaska u penziju - poručio je Pike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Koje budalasto i debilno pravdanje - to što Pike radi ne može ni na koji način da se poredi sa time da je Novak vlasnik turnira u Beogradu jer Novak ne pregovara sa Dubaijem da se turnir (za basnoslovnu proviziju Novaku) igra u Emiratima. Pike je veliki muljator to je odavno poznato a najveća budalaština je "novi format" Davis kupa koji mnogi zbog toga bojkotuju. Tako to ide, para vrti gde burgija neće a Pike očigledno po svaku cenu želi da svoj fudbalom zarađeni novac na vreme uloži u profitabilne operacije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija