• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2022

11:18

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Trener Juventusa opet sve frapirao izjavom o Dušanu Vlahoviću!

reuters

Fudbal

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Trener Juventusa opet sve frapirao izjavom o Dušanu Vlahoviću!

Podeli vest

Trener Juventusa Masimilijano Alegri zna često da kritikuje Dušana Vlahovića, ali to nije uradio posle poraza "Stare dame" od Đenove (2:1)

Nije strano za Masimilijana Alegrija da kritikuje Dušana Vlahovića čak i kad Srbin odigra dobro i postigne gol.

Vlahoviću je meč protiv Đenove bio četvrti da nije postigao gol. Nije čak ni zavrpio meč na terenu pošto je izašao u 74. minutu), što ga je prilično dotaklo pa je tužnog izraza lica otišao na klupu, skoro i zaplakao.

Umesto kritika, od Alegrija za Vlahovića ovog puta, ipak, mogle su se čuti samo pohvale. Na pitanje italijanskih novinara da prokomentariše reakciju srpskog golgetera po izlasku iz igre, Alegri je sve iznenadio.

Foto: reuters

Trener iznenadio izjavom o Dušanu Vlahoviću

- Ovo je bila jedna od najboljih Vlahovićevih utakmica u tehničkom pogledu. Zaista sam zadovoljan zbog načina na koji je tehnički vladao igrom. Govorio sam to i ranije, ali sam stalno bio napadan kao da pokušavam da ga upropastim. On nije igrao mnogo utakmica u Seriji A i moramo da pronađemo pravi balans za njega -  poručio je Alegri i ohrabrio našeg napadača.

Foto: reuters

Dušan Vlahović

- Možda nije bio svestan da je odigrao dobru utakmicu (kad je izašao), i mislim da ćemo u narednoj sezoni videti njegov definitivna napredak u dinamici njegovih perfmormansi. Mora da shvati da nije odigrao lošu utakmicu ako nije postigao gol.

Prvu narednu priliku da se pokaže i dokaže Vlahović će imati već u sredu kada Juve očekuje sudar sa interom u finalu Kupa Italije.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija