• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2022

22:35

LACIO RUTINSKI SA SAMPDORIJOM!

Tanjug

Fudbal

LACIO RUTINSKI SA SAMPDORIJOM!

Podeli vest

U okviru 36. kola italijanske Serije A, Lacio je na svom terenu savladao Sampdoriju 2:0

Lacio je stigao do prednosti u 41. minutu utakmice, a tada je slobodan udarac izveo Luis Alberto, fenomenalno pronašao Patrika, koji glavom pogađa za 1:0. 

Foto: Tanjug

 

Nebesko plavi su praktično sve rešili u 59. minutu utamice, a tada je veći deo posla napravio Lazari, prešao je sa loptom preko 30 metara, odlično uposlio Luisa Alberta koji je prevario golmana, a potom kroz noge protivniku postavio konačnih 2:0. 

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić je odigrao čitav meč!

Piksijev pulen je odlično igrao na sredini terena kao desni vezni, Dimitrije Kamenović je bio na klupi za rezerve Lacija. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija