• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

16:35

Favoriti opravdali očekivanja! SLAVLJE ARSENALA, VEST HEMA I EVERTONA!

Tanjug

Fudbal

Favoriti opravdali očekivanja! SLAVLJE ARSENALA, VEST HEMA I EVERTONA!

Podeli vest

U okviru 36. kola engleske Premijer lige, Arsenal je slavio protiv Lidsa 2:1, Everton je bio bolji od Lestera istim rezultatom, dok je Vest Hem deklasirao Norić 4:0

Napadač Arsenala Edi Nketija doveo je svoj tim do vođstva već u petom minutu, posle neshvatljive greške golmana Lidsa Mesiljea. Pet minuta kasnije ponovo je pogodio Niketija, nakon što je po levoj strani odlično probio Martineli, poslao povratnu loptu u šesnaesterac, a ovaj je bacio navijače u trans! 

Foto: Tanjug

 

Nije se dalo Lidsu, a kola su tek krenula nizbrdo kada je direktan crveni karton dobio Luk Ejling, zbog nepromišljenog starta. Arsenal je kontrolisao utakmicu, a Brazilac Gabrijel Martineli propustio je dve dobre prilike da postigne i treći gol za "Tobžije".

U 66. minutu Lids smanjio na 2:1 preko Dijega Ljorentea.

Fudbaleri Evertona stigli su do i te kako važne pobede u borbi za opstanak, pošto su na gostovanju Lesteru pobedili 1:2.

Ekipa Frenka Lamparda povela je u šestom minutu sjajnim golom Ukrajinca Vitalija Mikolenka. Samo pet minuta kasnije Lester je izjednačio. Nakon toga štoperi "Karamela" su se sudarili, a to je iskoristio Patson Daka i matirao Pikforda. Gosti su ponovo poveli na isteku pola časa igre. U velikoj gužvi najbolje se snašao Mejson Holgejt i vratio prednost Lampardovoj ekipi.

 

Foto: Tanjug

 

Otpisani Norič ubedljivo je poražen na svom terenu od Vest Hema, bilo je 0:4 za "Čekićare". Na poluvremenu bilo je 0:3 za ekipu Dejvida Mojesa. Pogađali su Mohamed Benrama u 12,  Majkl Antonio u 30. i ponovo Benrama u trećem minutu sudijske nadoknade. Konačan reultat postavio je Manuel Lancini iz penala u drugom poluvremenu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija