• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

08.05.2022

19:02 >> 19:19

PEROVIĆ POSLE DRAME ZA INFORMER: Bog nas je nagradio! Evo šta je rekao o haosu u režiji Ninkovića i kamenicama navijača!

Starsportphoto

Fudbal

PEROVIĆ POSLE DRAME ZA INFORMER: Bog nas je nagradio! Evo šta je rekao o haosu u režiji Ninkovića i kamenicama navijača!

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog pobedili su u Kragujevcu posle preokreta novosadski Proleter rezultatom 2:1 (0:1) i tako osvojili tri zlata vredna boda u borbi za opstanak

Trener Proletera Zumbul Mahlabašić nije bio zadovoljan domaćim navijačima koji su se okupili na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu.

- Moram da priznam da je dosta uticao pritisak, koji je stvoren, nažalost, od strane ljudi s tribina koji su bacali kamenice. Ovo nisu fudbalske stvari o kojima ja treba da pričam, ali bezmalo smo imali kontakt s navijačima. Mislim da to na ovom nivou Superlige ne sme da se dozvoli- izjavio je Mahlabašić.

Foto: Starsportphoto

 

Direktor superligaša iz Kragujevca, Slavko Perović, saznao je od našeg portala šta je rekao trener novosadskog tima.

- Iskreno, mi sa igračima i ljudima iz Proletera imamo zaista dobar i korektan odnos. Mnogo je bilo tenzije uoči meča, a i na samom susretu zbog važnosti utakmice. Zaista to nisam video, jer je loža tako pozicionirana, a ako su gosti doživeli bilo kakvu neprijatnost izvinjavam im se u ime kluba - poručio je Slavko Perović za Informer.rs

Nekadašnji as Crvene zvezde je upravo navijače istakao kao odlučujući faktor za pobedu!

- Činjenica je da nas je podrška publike nosila do važnog trijumfa! Fudbal je živa stvar i još uvek je sve otvoreno. Ovaj grad i ovi navijači zaslužuju da klub bude deo elitnog ranga! U 80. minutu, kada smo gubili, nije se čuo niti jedan zvižduk, samo podrška! To je neprocenjivo.

Dok je nekadašnji igrač Crvene zvezdde Marko Mirić ležao na zemlji, Ninković ga je najpre napucao loptom, a potom ga udario, da bi mu sudija potom pokazao crveni karton. Bivši fudbaler Partizana nije hteo da se pomiri sa ovakvom odlukom, preteći je mahao prstom ka arbitru Milanu Mitiću, a onda je pokušao da nasrne na njega.

Foto: Starsportphoto

 

- Iskreno, Nikola Ninković je dokazani igrač i ime u srpskom fudbalu, ali danas nije izdržao pritisak koji je utakmica nosila. Ne bih to da komentarišem, ali sudija Mitić je odsudio bez greške i dokazao da je sa razlogom jedan od najboljih srpskih arbitara. Ovo je bilo finale finala, bili smo dominantni i zasluženo pobedili! Bog nas je nagradio zbog možda i najbolje igre u drugom delu sezone!Još jednom, velika zahvalnost navijačima - zaključio je Slavko Perović za Informer.rs.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

decko je debil i to svi znaju ,vise je za posmatranje nego da igra fudbal

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17