• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

18:47

DŽIGI NINKOVIĆ SE OGLASIO ZA "INFORMER" POSLE HAOSA! "Pokradeni smo, izvinjavam se Miriću"! Ovo nema nigde na svetu! Unapred se sve zna, ko je šampion, a ko ispada!

Starsportphoto

Fudbal

DŽIGI NINKOVIĆ SE OGLASIO ZA "INFORMER" POSLE HAOSA! "Pokradeni smo, izvinjavam se Miriću"! Ovo nema nigde na svetu! Unapred se sve zna, ko je šampion, a ko ispada!

Podeli vest

Fudbaleri Proletera poraženi su posle preokreta u Kragujevcu od Radničkog, a bivši igrač Partizana zaradio je isključenje posle napucavanja igrača domaćih Marka Mirića

Nekadašnji ljubimac Grobara ogorčen je dešavanjima u srcu Šumadije, koju je njegov tim izgubio u poslednjim sekundama.

- Nismo ni trebali da dolazimo u Kragujevac, da smo znali da ćemo unapred biti osuđeni za poraz. Ovo što smo danas preživeli, nema ni u Zimbabveu, takva sudijska nepravda, ne zbog mog isključenja, crveni je bio zaslužen, ali golovi koje je postigao Radnički su u najmanju ruku smešni - rekao je revoltirani Ninković za "Informer", a potom nastavio u dahu:

- Dovoljno je reći da je sudija za nas prvi faul svirao u 68. minutu u utakmici punoj startova i naboja, a domaćinu svaki najmanji kontakt, koji se u bilo kojoj iole ozbiljnijoj i jačoj ligi ne bi svirao. Nadamnom nije dosuđen čist penal, zašta postoji VAR, nisu hteli ni da gledaju sporan detalj - kaže popularni Džigi i nastavlja:

- Pobedonosni gol Radničkog neću ni da komentarišem. Dečko nosi rukom loptu i postiže pogodak! Aposlutno smo pokradeni, ali ne ljutim se na sudiju koji je plaćen da to odradi, obzirom da smo morali da izgubimo. Moram sve da kažem, pa nek budem kažnjen, ali dosta mi je više. I mi igrači Proletera imamo porodice, živimo od fudbala, sportisti smo, to bi trebalo da bude dobra stvar, međutim, sve se svodi na mutnje radnje koje traju godinama. Unapred se sve zna, ko je šampion, a ko ispada.

Foto: Starsportphoto

Nikola Ninković

Kao poseban detalj, vezista Proletera naveo je incident sa domaćim navijačima.

- Čak tri puta navijači Radničkog preskaču tribinu, ulaze na teren i gađaju nas. Jedan od njih udara našeg igrača, a sudija umesto da prekine utakmicu i isprazni taj deo, moli ih da se vrate na tribinu! To nema nigde na svetu. Nastavio je utakmicu kao da se ništa nije desilo, zato pitam, ima li ovde reda i šta sve treba da se desi da bi nastale neke promene u našem fudbalu. Bar što se zaštite aktera utakmice tiče. U Engleskoj nemaju ograde, ali se za ulazak ide na višegodišnju robiju, ovde radi ko šta hoće.

Ninković je prokomentarisao detalj i kod "napucavanja" Marka Mirića, dok je bivši igrač Zvezde ležao na travi.

- Izvinio sam se Marku za to što sam mu uradio, sve je bilo zbog situacijje koja je vladala. Ponavljam, crveni je opravdan, ali sve ostalo nije. Čestitao sam i Nenadu Lalatoviću na pobedi, kao i većini igrača Radničkog sa kojima sam od ranije prijatelj. Najviše bih voleo da sam rekao posle utakmice, Kragujevčani su bili bolji, mi smo podbacili, ja sam odigrao loše i zasluženo smo izgubili. Ali nije tako, pokradeni smo i to je cela istina.

Foto: Starsportphoto

Nikola Ninković i Dušan Vlahović

Podsetimo je i na još jednu situaciju, koja je doprinela izjednačenju.

- Kod prvog gola, lopta je izašla u klasičan gol-aut. Arbitar je svirao neposotjeći korner, posle čega su izjednačili. Znam da će se posle ovoga situacija primiriti, biće normalnog suđenja, ali sve će to trajati dan-dva i ajmo Jovo nanovo. Nema ovde prosperiteta mladim igračima, koji su prinuđeni da igraju utakmice u kojima se unapred zna pobednik - istakao je Nikola Ninković za "Informer". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 1 godinu

ZAŠTO ONDA IGRAŠ OVDE AKO JE TAKO? IDI BRATE NEGDE DRUGDE PA IGRAJ.

Vuki

pre 1 godinu

Mora grobar da se žali da je pokraden, čak i kada igra za drugi tim...

Pera

pre 1 godinu

posaljite snimke sa izjavam .. FIFA .. UEFA ...

marko

pre 1 godinu

Ovo sto je uradio je za 10 utakmica suspenzije dzaba pokusava da se opere. Inace ovo je ucenik trenera iz Humske. Najveća tragedija ove zemlje je što si ti plaćen više od mnogih fakultetski obrazovanih ljudi! Zbog takvih dobra deca beže iz Srbije! Pod ruku sa Stanojem i polako zajedno u Lazu ako vas prime...

jaypalm456

pre 1 godinu

Namesteno je kada dobijes suspenziju dve tekme,umesto 12,pa da svi prihvate tvoje izvinjenje...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17