• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2022

08:10

GOOOLČINA, MAJSTORIJA SRBINA! Pogodak bivšeg igrača Zvezde sa 40 metara (VIDEO)

reuters

Fudbal

GOOOLČINA, MAJSTORIJA SRBINA! Pogodak bivšeg igrača Zvezde sa 40 metara (VIDEO)

Podeli vest

Na spektakularan način je Srđan Plavšić postigao prvi gol u dresu Slavije iz Praga

Fudbaleri Slavije iz Praga ubedljivo su na svom terenu savladali ekipu Slovačkog (3:0), a u centru pažnje je nekadašnji igrač Crvene zvezde, Srđan Plavšić.

On je u 29. minutu utakmice postigao spektakularan gol. Sa oko 40 metara je uhvatio golmana  u situaciji kada je ovaj istrčao sa gola kako bi otklonio opasnost, pokušao je da ga lobuje volej udarcem i - uspeo je! Lopta je pala u blizini gol-linije i odbila se u mrežu!

 

 

Zvezdin "atomski mrav" je golčinu proslavio u svom stilu. Njemu je ovo bio prvenac za Slaviju, nakon što je ove sezone prešao u tim iz ljutog gradskog rivala, Sparte u kojoj je boravio od 2017. godine.

Ova pobeda dala je Slaviji nadu da bi do kraja možda i mogla da se izbori za prvo mesto na tabeli, pošto ima dva boda manje od Plzenja uz dva kola do kraja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija