• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

09.05.2022

09:53

Ni kladionice NE VERUJU U PREOKRET u Superligi! Zvezda nadomak titule, Partizanu potrebno čudo!

Starsportphoto

Fudbal

Ni kladionice NE VERUJU U PREOKRET u Superligi! Zvezda nadomak titule, Partizanu potrebno čudo!

Podeli vest

Nijedna domaća kladionica više nema u ponudi klađenje na igru ko će biti prvak države u fudbalu * Crvenoj zvezdi potrebna četiri boda u preostale dve utakmice domaćeg prvenstva da odbrani titulu

Domaće kladionice smatraju da je prvenstvo Srbije okončano i da će šampion biti Crvena zvezda! Nijedna kladionica u zemlji, a ni širom Evrope, nema više u ponudi opkladu ko će biti prvak Srbije.

Svi su ubeđeni da Partizan nema više nikakve šanse da pretekne Crvenu zvezdu, kojoj je za odbranu trona dovoljno da osvoji četiri boda od mogućih šest u preostala dva kola Superlige.

Aktuelni šampion ima da odigra mečeve s Napretkom u gostima i Voždovcem kod kuće, a crno-beli će igrati protiv Voždovca u gostima i niškog Radničkog u Humskoj.
 



Derbi prelomio

 

Kvote za šampiona poslednji put su bile u ponudi pre dve nedelje, kada je Crvena zvezda s prosečnom kvotom 1,10 bila ubedljivi favorit, naspram koeficijenta 5,00 na Partizan.

Klub iz Humske je u drugi deo sezone ušao sa pet bodova prednost i smatran je prvim kandidatom za najvažniji domaći trofej. Prosečna kvota na njihov trijumf tada je iznosila 1,67, dok je na slavlje Zvezde bila 2,10. Sve se drastično okrenulo 27. februara, nakon drugog derbija u sezoni, koji je dobila ekipa Dejana Stankovića (2:0). Od tada je kvota na crveno-bele pala na 1,30, dok je na tim Aleksandra Stanojevića porasla na 3,00. Neznatne promene dešavale su se nakon svakog odigranog kola, a odskoro više ne postoji nikakva ponuda na klađenje.

Foto: Starsportphoto

Crvena zvezda nadomak titule

Treneri najavili promene u timu


Treneri Crvene zvezde i Partizana, Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević, bili su nezadovoljni izdanjima pojedinih igrača tokom mečeva 35. kola Superlige. Zvezda je savladala Radnički Niš sa 4:1, dok je Partizan pobedio Vojvodinu sa 2:0. Stanković je nakon meča zamerio pojedincima na ležernijem pristupu, a "Mocart sport" otkriva da se to odnosilo na izdanja rezervista Nenada Krstičića, Filipa Falka i Petra Stanića. S druge strane, Stanojević je rekao da su njegovi igrači olako shvatili posao nakon vođstva od 2:0 i da su se opustili, kao i da na neke od njih više neće računati. Takođe, najavio je promene već za polufinale Kupa u sredu.


Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela kaže za naš list da je jedini cilj ekipe iz Ljutice Bogdana dupla kruna i da se na ostale stvari ne obaziru.

- Kladionice niti pratim, niti sam u životu odigrao tiket. Jedino o čemu razmišljam je to da pobedimo u svakoj utakmici do kraja sezone i verujem da ćemo u tome uspeti. Cilj Crvene zvezde su trofeji, u koje smo verovali od početka sezone. Veru nismo gubili ni kada smo imali minus od pet bodova na polusezoni. U drugom delu sezone igrali smo najbolji fudbal, pobedili smo večitog rivala u derbiju i zaslužili smo titulu. Idemo na pobedu u svakoj utakmici do kraja. Uostalom, Zvezda želi trijumf u apsolutno svakom meču koji igra - naglašava Mrkela.

Nada umire poslednja

Njegov kolega iz Partizana Ivica Iliev kaže za Informer da crno-belima niko ne može da oduzme nadu u srećan kraj. Partizan će, tvrdi njegov sportski direktor, učiniti sve da dobije sve utakmice do kraja.

Foto: Starsportphoto

 



- Očekujemo da do kraja sezone odigramo četiri utakmice. Dve u prvenstvu i nadamo se dve u Kupu, što znači da se plasiramo u finale. Želimo da ostvarimo sve četiri pobede u tim utakmicama. To je naš cilj, pa da vidimo za šta će to biti dovoljno. Svakako ćemo račune svoditi na kraju sezone, kada se završe prvenstvo i Kup. Tada ćemo analizirati da li je sezona bila uspešna ili ne. Dok god nada postoji, mi ćemo verovati da možemo do preokreta. Svesni smo da se ne pitamo za sve, ali ono što je do nas probaćemo da uradimo. Ponavljam, to su četiri pobede u preostale četiri utakmice - poručuje Iliev za naš list.



RASPORED CRVENE ZVEZDE

14. MAJ Napredak - Crvena zvezda
21. MAJ Crvena zvezda - Voždovac

RASPORED PARTIZANA

14. MAJ Voždovac - Partizan
21. MAJ Partizan - Radnički Niš

KRETANJE KVOTA

ZIMSKA PAUZA JANUAR/FEBRUAR
Partizan 1,67 Crvena zvezda 2,10
NAKON POBEDE ZVEZDE U DERBIJU 27. FEBRUARA
Crvena zvezda 1,30 Partizan 3,00
PRE DVE NEDELJE
Crvena zvezda 1,10 Partizan 5,00
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija