• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2022

11:24

BRUJE ENGLEZI! Erling Haland ima novi klub, plata 600.00 evra!

Tanjug

Fudbal

BRUJE ENGLEZI! Erling Haland ima novi klub, plata 600.00 evra!

Podeli vest

Norveški fudbaler Erling Haland novi je fudbaler Mančester sitija, bruje engleski mediji

Na leto Erling Haland napušta Borusiju Dortmund, a njegova sledeća destinacija je Mančester siti, tako bar tvrde engleski mediji. 

Kako prenosi Atletik, Haland je dogovorio sve detalje sa Mančester Sitijem koji će tokom nedelje platiti obeštećenje kako bi mladi Norvežanin od sledeće sezone nosio dres Građana.

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland ide u Mančester siti


Visina transfera procenjuje se na oko 75 miliona evra, a to je iznos koji je naveden u ugovoru kao "otkupna klauzula".  Prema tvrdnjama medija aland će postati najplaćeniji fudbaler kluba, sa tim, da čelnici Građana dodaju, da iznos "neće prekršiti zacrtanu strukturu predviđenu za plate igrača". Pretpostavlja se da će galand neeljno zarađivati oko 600.00 evra.

Haland je ove sezone postigao 28 golova u 29 utakmica za Borusiju, a ukupno je za dortmundski klub dao 85 golova u 88 mečeva. U Borusiju je došao u zimskom prelaznom roku 2020. iz Salcburga uz odštetu od 20 miliona evra.

Borusija je već pronašla zamenu, a kako se navodi oni će dovesti Karima Adejemija iz Red Bul Salcburga koštaće oko 30.000.000 evra.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija