• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2022

09:30

ZVEZDA LIVERPULA NAPUŠTA KLUB! Sadio Mane ide u Bajern!?

Reuters

Fudbal

ZVEZDA LIVERPULA NAPUŠTA KLUB! Sadio Mane ide u Bajern!?

Podeli vest

Ugledni nemački novinar, specijalizovan za transfere Florijan Pletenberg prenosi da je Sadio Mane blizu odlaska iz Liverpula

Sadio Mane navodno je blizu prelaska u Bundesligu, u tamošnji najtrofejniji klub, minhenski Bajern.

Platenberg tvrdi da je sportski direktor Bajern Minhena Hasan Salihamidžić impresioniran igrama Sadia Manea i da je čak lično išao u Liverpul i pregovarao sa njegovim agentom. 

Nemac saznaje da su se pregovori između Liverpula i Manea o produžetku ugovora usporili i da će teško pronaći zajednički jezik. 

Foto: Tanjug

Sadio Mane

Maneu, kao i Salahu, ugovori ističu 2023. godine i već neko vreme kruže priče da će samo jedan od njih dvojice ostati u klubu. Za Salaha je zainteresovan PSŽ, koji ponovo rekontsruiše tim, tako da su uprava Redsa i Jirgen Klop na mukama.

Kapiten Senegala sa kojim se plasirao na svetsko prvenstvo u Kataru bi u Bajernu dobio važnu ulogu zamenivši Serža Gnabrija na toj poziciji, koji je nezadovoljan tretmanom u klubu i želi da ode sa "Alijac Arene", pogotovo jer još uvek nije dobio ponudu za produžetak saradnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija