• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2022

00:05

POKETINO ODLAZI IZ PARIZA! Neće dugo čekati na drugi posao, stiže ponuda iz Primere!

Fudbal

POKETINO ODLAZI IZ PARIZA! Neće dugo čekati na drugi posao, stiže ponuda iz Primere!

Podeli vest

Pari Sen Žermen je ispadanjem u osmini finala Lige šampiona, bez obzira na titulu u Ligi 1, završio sezonu na bezuspešan način

Maurisio Poketino na kraju ove sezone sasvim sigurno napušta klub jer su u klubu zaključili da on nije trener kakav treba timu sa "Parka Prinčeva" i po svemu sudeći dve strane će se rastati već u junu.

Sva je prilika da ako dobije otkaz u Parizu neće dugo čekati na naredni posao jer ga žele čelnici Atletiko Biblbaa, piše francuski Lekip.

Foto: Tanjug/AP

Maurisio Poketino i Lionel Mesi

Ni na San Mamesu nisu zadovoljni ovosezonskim rezultatima jer na tri kola pre kraja Primere mogućnost je vrlo mala da klub zaigra u evropskim takmičenjima naredne sezone, Što i Marselinov ostank na klupi dolazi u veliko pitanje.

Tako su se čelni ljudi iz Baskije odlučili da pomno isprate situaciju u Parizu kako bi privoleli Poketina da dođe u Atletik. Ali u svemu tome se pita i Poketino i da li je voljan da preuzme Bilbao.

Foto: Tanjug

Atletik Bilbao

Dok za fudbalere u Atletiku važi pravilo da moraju da imaju baskijske korene da bi igrali za crveno-bele, za trenere to nije slučaj, pa su u poslednjih nekoliko decenija Bilbao vodili između ostalih Dragoslav Stepanović, Jup Hajnkes, Marselo Bjelsa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija