• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2022

21:01

SVI SE PLAŠE REALA, ALI SE REAL PLAŠI BARSELONE! Nekadašnji francuski reprezentativac "bocnuo" velikog rivala!

Fudbal

SVI SE PLAŠE REALA, ALI SE REAL PLAŠI BARSELONE! Nekadašnji francuski reprezentativac "bocnuo" velikog rivala!

Podeli vest

Legendarni Tjeri Anri komentarisao je Madriđane i tom prilikom iskoristio momenat da ih "pecne". Prokomentarisao i predstojeće finale Lige šampiona

Real Madrida igra fantastičnu sezonu. Osvojili su Primeru u Španiji posle godinu dana pauze, dok su posle nekoliko neverovatnih preokreta uspeli da stignu i do finala Lige šampiona.

Tjeri Anri, nekadašnji fudbaler Arsenala i Barselone, komentarisao je uspehe Reala kao stručni konsultant za američki "CBS Sports". Njegova izjava brzo je postala viralna:

- Svi evropski klubovi se plaše Real Madrida, a Real Madrid se plaši Barselone", rekao je bivši igrač katalonskog kluba, aludirajući i na njegove sjajne pobede s Barselonom protiv "kraljevskog kluba", ali i na nedavnu pobedu Katalonaca 4:0 u "el klasiku- izjavio je bivši francuski reprezentativac.

Foto: Public

 

- Lično mislim da će Liverpul osvojiti Ligu šampiona. Oni su jači tim od Reala - rekao je Anri i osvrnuo se i da će to finale verovatno odlučiti i dobitnika Zlatne lopte.

- Da ovo finale Lige šampiona bude još veće, imamo dva favorita za Zlatnu loptu, to su Mane i Benzema. I dalje mislim da je Benzema ispred njega, ali ako Mane osvoji trofej sa Liverpulom i stignu do 'četvorostruke krune', onda će biti dosta jak kandidat. To bi bilo sjajno za Afriku, ali i dalje se kladim na Benzemu - poručio je Tjeri Anri, zauzevši se za svog sunarodnika.

Real Madrid će se u finalu Lige šampiona sastati sa Liverpulom 28.maja u 21 čas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija