• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2022

16:48

SVE JE GOTOVO! Najtraženiji igrač ima novi klub! Pohvalili se - Haland je NAŠ!

Tanjug

Fudbal

SVE JE GOTOVO! Najtraženiji igrač ima novi klub! Pohvalili se - Haland je NAŠ!

Podeli vest

Fudbaler Borusije Dortmund Erling Haland u narednoj sezoni igraće za Mančester Siti, potvrdili su iz tabora engleskog šampiona

Iako su za Norvežanina bili zainteresovani najveći evropski klubovi, najuporniji je bio Real Madrid, pominjali su se Bajern, PSŽ i mnogi drugi, posao je završen sa Građanima.

Čelnici najboljeg tima Premijer lige saopštili su da je Mančester Siti sklopio dogovor sa Milionerima oko angažovanja najtraženijeg evropskog napadača na svetu, ipak, ostalo je da se transfer i ozvaniči potpisom.

Kako prenose ostrvski mediji, Građani su za najveću akviziciju platili 60.000.000 evra, ali samo za obeštećenje, što je daleko manje od 75.000.000 evropskih novčanica, koliko se pominjala izlazna klauzula koja je trebalo da važi ovog leta.

"Građani" su na društvenim mrežama potvrdili vesti od ponedeljka da je Norvežanin prošao lekarske preglede i da će 1. jula 2022. godine zvanično postati njihov član.

Ranije je objavljeno da će Haland potpisati na pet godina i zarađivaće nedeljno 435.000 evra, isto koliko i najbolji igrač tima Kevin de Brujne.

Podsetimo, od kada je ubojiti napadač stigao u Dortmund, postigao je 85 golova na 88 utakmica u svim takmičenjima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija