• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2022

10:36

KONAČNO, DOBRE VESTI IZ BARSELONE! Arauho je svestan i van opasnosti

reuters

Fudbal

KONAČNO, DOBRE VESTI IZ BARSELONE! Arauho je svestan i van opasnosti

Podeli vest

Fudbaler Barselone Ronald Arauho je dobro i nije u opasnosti nakon što je zbog povrede na meču protiv Selte (3:1) završio ubolnici.


Urugvajac Ronaldo Arauho izgubio je svest nakon sudara glavama sa saigračem Gavijem.


- Arauho je svestan, van je opasnosti. Doktori su nam rekli da ne brinemo - izjavio je trener Katalonaca Chavi Ernandez za španske medije.

Foto: reuters

Ronald Arauho u bolnici

Ronald Arauho je prilikom jednog skoka dobio udarac u glavu od saigrača Gavija, nakon čega je prvo nastavio da trči, stigao gotovo do kaznenog prostora, a potom izgubio svest i ostao da leži na travi.

Ubrzo su na teren ušli doktori, a da situacija nije bezazlena postalo je jasno kada je prekid potrajao nekoliko minuta.

Saigrači su mu odmah pritrčali i sa igračima Selte mu izvadili jezik iz usta. Arauho je potom ubačen u kola hitne pomoći i prebačen u bolnicu. Klub je u sredu potvrdio da je imao potres mozga, a na sreću bez ozbiljnih posledica.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija