• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.05.2022

14:20

NASTAVLJA SE TRKA U SUPERLIGAŠKOM KARAVANU! Zakuvalo se kako davno nije! Zvezda ide u Kruševac, Partizan na KROV!

Starsportphoto

Fudbal

NASTAVLJA SE TRKA U SUPERLIGAŠKOM KARAVANU! Zakuvalo se kako davno nije! Zvezda ide u Kruševac, Partizan na KROV!

Podeli vest

Utakmicama 36. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj ligi Srbije, vodeća Crvena zvezda igraće u Kruševcu protiv Napretka, a Partizan na gostovanju protiv Voždovca

Prva utakmica 36. kola igra se danas od 18.30 u Nišu, gde će Radnički u šestom kolu plej-ofa dočekati TSC. Obe ekipe imaju po 48 bodova, na petom i šestom mestu na tabeli.

 

Foto: Starsportphoto

 



Zvezda igra u nedelju od 18.30 u Kruševcu protiv Radničkog i pokušaće da pobedi kako bi zadržala prednost u odnosu na Partizan. Crveno-beli imaju 94 boda, dva više od Partizana. Napredak je osmi na tabeli sa 37 bodova.

Foto: Starsportphoto

 



Partizan igra u ponedeljak od 16.30 na Voždovcu i mora da pobedi kako bi ostao u trci sa Zvezdom. Takodje i Voždovac želi pobedu kako bi zadržao šanse za plasman u Ligu konferencija. Voždovac je četvrti na tabeli sa 49 bodova. Fudbaleri Vojvodine igraju u nedelju od 16.30 na svom terenu protiv Čukaričkog i pokušaće da prekinu niz od četiri poraza. Beogradska ekipa obezbedila je treće mesto na tabeli i ima 56 bodova, a novosadski tim je sedmi sa 42.

Foto: Starsportphoto

 



U nedelju od 14.25 Novi Pazar igra na svom terenu protiv Radnika i želi dobar rezultat kako bi uvećao šanse za opstanak u ligi. Novi Pazar je 13. na tabeli koje vodi u baraž i ima 38 bodova, a Radnik je na bezbednom devetom mestu sa 45 bodova. 

U subotu se igraju tri utakmice u plej-autu. Kolubara od 17 časova dočekuje pretposlednji Proleter, poslednjeplasirani Metalac od 19 časova dočekuje Mladost, a u isto vreme u Subotici Spartak igra protiv Radničkog 1923.

Parovi 36. kola:

Petak:

Radnički - TSC (18.30)

Subota:

Kolubara - Proleter (17.00)
Metalac - Mladost (19.00)
Spartak - Radnički 1923 (19.00)

Nedelja:

Novi Pazar - Radnik (14.25)
Vojvodina - Čukarički (16.30)
Napredak - Crvena zvezda (18.30)

Ponedeljak:

Voždovac - Partizan (16.30)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija