• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2022

21:45

SRUŠIO JUVENTUS, PA DOŠLO DO PREOKRETA! Hrvat na korak od bivšeg šampiona Evrope!

Fudbal

SRUŠIO JUVENTUS, PA DOŠLO DO PREOKRETA! Hrvat na korak od bivšeg šampiona Evrope!

Podeli vest

Kako navode engleski mediji hrvatski reprezentativac Ivan Perišić postaće novi igrač Čelsija

"Miror" i "Ekspres" pišu da Perišić još uvek nije potpisao novi ugovor sa Interom iako mu postojeći  ističe ovog leta, tako da je odlazak iz Italije sasvim realna opcija. 

Tamošnji mediji tvrde da je Perišić već sve dogovorio s Čelsijem tako da će po isteku ugovora sa Interom kao slobodan igrač preći u londonski tim.

Foto: reuters

Ivan Perišić

Reprezentativac Hrvatske, nakon što je Inter osvojio italijanski kup i u tom meču bio čovek odluke postigavši dva pogotka u produžecima, izrazio je nezadovoljstvo odnosom kluba prema njemu.

-Ako ne ode u Čelsi, biće to senzacija- uveren je u transfer italijanski novinar Sandro Sabatini.

Takođe, novinar Sport Mediaseta, Sandro Sabatini, tvrdi da će Perišić u narednim danima sklopiti i konačan dogovor sa "plavcima". Ugovor će biti potpisan na dve godine, a Perišić bi trebao ukupno zaraditi devet miliona evra.

- On se sve dogovorio sa Čelsijem. Perišić još nije odradio lekarske preglede u Londonu,  ali ostale formalnosti oko ugovora su rešene. Ako Hrvat ne ode u Čelsi, to će biti senzacionalan preokret - završava Sabatini.

Foto: reuters

Ivan Perišić u dresu Hrvatske

Čelsi već u rosteru ima Markosa Alonsa i Bena Čilvela dvojicu odličnih ful-bekova, ali će igrač Perišićevog sposobnosti da pokrije dosta pozicija svakako dobro doći treneru Čelsija Tomasu Tuhelu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija