• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2022

18:36

NIJE SAMO TRENER! Vojvodina dobija i novog PREDSEDNIKA! Dragoljub UMESTO Dragoljuba!

Starsportphoto

Fudbal

NIJE SAMO TRENER! Vojvodina dobija i novog PREDSEDNIKA! Dragoljub UMESTO Dragoljuba!

Podeli vest

Nezadovoljni rezultatima u prethodnoj sezoni, Novosađani su krenuli u korenite promene, a najvažnije stavke biće imenovanje trenera i prvog čoveka kluba

Budući da uprava Lala neće nastaviti saradnju sa Draganom Radojičićem, stariji novosadski superligaš već uveliko radi na dovođenju Milana Rastavca na mesto šefa stručnog štaba.

Tu se, međutim, završiti promene u novosadskoj Staroj dami, obzirom da će polufinalista Kupa Srbije dobiti i novog čelnika.

Naime, sve je izvesnije da će se dosadašnji predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić dobiće naslednika na predstojećoj Sednici Izvršnog odbora crveno-belih iz Novog Sada.

Reč je, kako "Mozzart sport" saznaje, o Dragoljubu Zbiljiću, prvom čoveku odbojkaškog kluba Voše, najtrofejnije ekipe u poslednjih nekoliko godina na ovim prostorima.

Foto: Starsportphoto

Dragoljub Zbiljić

Sa Zbiljićem na čelu, Novosađani su osvojili pet uzastopnih titula u Superligi Srbije, pa se očekuje da će rezultate iz odbojkaške sekcije uspeti da prenese i na fudbalsku porodicu Stare dame.

Mnogi članovi Upravnog odbora Novosađana su za to da Dragoljub Zbiljić dođe na čelo kluba i vrati stari sjaj nekadašnjem šampionu stare Juge, koja je dva puta u istoriji bila prvak države.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija