• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2022

10:02

NAVIJAČI AJNTRAHTA SPREMAJU LUDILO! Finale Lige Evrope će se gledati na dva stadiona!

Tanjug/AP

Fudbal

NAVIJAČI AJNTRAHTA SPREMAJU LUDILO! Finale Lige Evrope će se gledati na dva stadiona!

Podeli vest

Fudbaleri Ajntrahta igraće u finalu Lige Evrope protiv Rendžersa, a interesovanje navijača za taj susret premašio je sva očekivanja kad su u pitanju navijači kluba u kojem je jedna od najvećih zvezda Filip Kostić

Stadion u Sevilji će biti tesan da primi sve zainteresovane navijače nemačkog Ajntrahta iz Frankfurta, pa su morali da se organizuju na drugačiji način.

Oni koji hoće da isprate ovaj istorijski meč za reprezentativca Srbije Filipa Kostića i drugove, ili preciznije oni koji su hteli, pošto je "planulo" svih 50.000 ulaznica za ovaj spektakl u Sevilji.

Trenutno se ulaznice  preprodaju "na crno" dostižu astronomske cene.

Foto: Tanjug

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta

Početna cena ulaznice bila je samo 10 evra! Navijači će meč moći da prate sa velikog video bima u unutrašnjosti stadiona, a biće i pratećeg programa, tako da je moguće ući na stadion tri sata pre početka same utakmice. 

Foto: Reuters

Filip Kostić slavi gol u Ligi Evrope

Finale će se igrati na stadionu "Ramon Sančez Pichuan" u Sevilji. Zanimljivo je da su oba kluba dobila samo po 10.000 karata iako je kapacitet stadiona u Andaluziji nešto više od 42.000 mesta.

 Ajntraht je već napomenuo da će se kandidovati da njihov stadion bude domaćin ovog takmičenja 2026. godine, pošto se već znaju gradovi domaći za naredne tri godine- Budimpešta 2023. godine, Dablin 2024. godine i Bilbao 2025. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija