• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2022

10:49

PAZARCI ZABORAVILI ZVEZDU!  Jure SLAMKU SPASA protiv Surduličana!

Starsportphoto

Fudbal

PAZARCI ZABORAVILI ZVEZDU! Jure SLAMKU SPASA protiv Surduličana!

Podeli vest

Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da su njegovi igrači zaboravili ubedljiv poraz od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije i da se okreću borbi za opstanak u Super ligi Srbije i meču protiv gostujućeg Radnika

- Ti isti momci su nas u prethodnom periodu mnogo puta obradovali. I oni imaju pravo na loš dan. Taj bonus smo iskoristili u sredu. Nismo bili na nivou, ali stavili smo tačku. Ovi momci zaslužuju poštovanje i veliku podršku u nedelju- rekao je Sivić.

Uoči šestog kola plej-auta, Radnik iz Surdulice vodeći je u toj grupi i ukupno deveti medju superligašima sa 45 bodova, pa je obezbedio opstanak u elitnom rangu. Novi Pazar je četiri pozicije slabije rangiran i ima 38 bodova, ali i šansu da pobedama u preostala dva kola izbegne baraž za opstanak sa nekim od prvoligaša.

Foto: Starsportphoto

 



- Kada sam došao, to je bila nemoguća misija. Napravili smo sjajne stvari i impozantnu seriju. Imamo strahovitu želju da tako nastavimo. Novi Pazar u poslednje vreme ne pobedjuje često ekipu Radnika i planiramo da prekinemo tu tradiciju- naveo je Sivić.

- Bićemo potpuno spremni. Svesni smo momenta. Očekujemo veliku podršku naših vernih navijača, koji su nas pratili svuda- dodao je on. Novi Pazar i Radnik igraju u nedelju od 14.25 na Džaizkoin areni, a ulaz na tribine je slobodan.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija