• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2022

15:04

ARNAUTOVIĆ O MIHI: Ne bih da se naljuti, JEDNOM SAM SE LOŠE IZRAZIO, ali on mi je kao stariji brat... (VIDEO)

printscreen

Fudbal

ARNAUTOVIĆ O MIHI: Ne bih da se naljuti, JEDNOM SAM SE LOŠE IZRAZIO, ali on mi je kao stariji brat... (VIDEO)

Podeli vest

Siniša Mihajlović i njegov pulen Marko Arnautović izašli su pred medije uoči pretposlednjeg izazova Bolonje u ovoj sezoni

Bolonja ima još dva meča da odigra, protiv Sasuola kod kuće, pa u gostima sa Đenovom.

Ne mora Mihin tim da brine za opstanak, nalaze se na 13. mestu, a Siniša Mihajlović i Marko Arnautović su osim pitanja vezana za naredni meč, govorili i o drugim temama! Novinare je zanimao njihov odnos, a bilo je lepo videti Sinišu raspoloženog!

Arnautović je morao da vodi računa šta će reći, da ne bi ponovio istu grešku kao u jednom od prethodnih puta, pa je tako Mihu opisao kao starijeg brata.

- Ne mogu da kažem da mi je kao otac, prošli put se naljutio kad sam to izjavio, rekaom i je da nije toliko star. Tako da ću morati da kažem da mi je kao stariji brat, iako mi je naravno i trener. Obožavam njega kao ličnost, posebno posle svega što je prošao. Za sve to možemo samo da mu skinemo kapu i da naučimo mnogo od njega- rekao je Marko.

Foto: Tanjug

 

 

- Odmah sam primetio Sinišin jak karakter. Upoznali smo se dok sam igrao za Inter i svideo mi se njegov mentalitet. Volim ljude poput njega koji ti sve kažu u lice. Čim sam došao rekao mi je direktno šta želi od mene i šta ne želi! Ovo je moja prva godina ovde i cilj mi je bio da pomognem ekipi. Srećan sam zbog golova, da sam imao malo više sreće mogao sam da dam još više. Sezona nije gotova, znam da mogu još pogodaka da postignem. Ipak, najvažnije je da budem u službi tima i da ne obraćam pažnju na individualne brojke, ali moram da kažem da sam zadovoljan- zaključio je Arnautović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija