• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2022

09:12

SKUPO PLAĆEN PEHAR! Klop OTKRIO da li će Salah i Van Dajka igrati u finalu Lige šampiona!

reuters

Fudbal

SKUPO PLAĆEN PEHAR! Klop OTKRIO da li će Salah i Van Dajka igrati u finalu Lige šampiona!

Podeli vest

Trener Liverpula Jirgen Klop objasnio je da će fudbaleri Mohamed Salah i Virdžil Van Dajk biti dobro, posle povreda zbog kojih su ranije morali da završe utakmicu sa Čelsijem, u finalu FA kupa

Liverpul je u nedelju osvojio FA kup, pošto je posle jedanaesteraca pobedio Čelsi sa 6:5. Salah je u drugom poluvremenu napustio teren zbog povrede prepone, a Van Dajk je izašao iz igre na kraju regularnog dela meča. Utakmica je posle regularnog dela i produžetaka završena nerešeno 0:0.

- Razgovarao sam sa obojicom posle utakmice i obojica su dobro. Sve što znamo je da nije ništa veliko, ali naredna utakmica je u utorak. Mislim da će obojica biti dobro - rekao je Klop, preneo je Skaj.

Van Dajk je bio dobro raspoložen posle utakmice, igrao je i skakao, a pobedu je slavio i Salah.

Liverpul je osvojio dva trofeja ove sezone i bori se za još dva - titulu u Premijer ligi i u Ligi šampiona. U prvenstvu ostale su utakmice protiv Sautemptona (utorak) na gostovanju i Vulverhemptona na Enfildu 22. maja. Finale Lige šampiona protiv Real Madrida igra se 28. maja u Parizu.

Salah je ove sezone postigao 30 golova za Liverpul u svim takmičenjima, a pregovara sa upravom o nastavku saradnje, pošto mu ugovor ističe 2023. godine.

Dva kola pre kraja Premijer lige Liverpul ima 86 bodova, tri manje od vodećeg Mančester sitija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija