• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.05.2022

17:06

HAOS U NAJAVI SPREČIĆE VIŠE 5.000 POLICAJACA! Španci NIŠTA ne prepuštaju slučaju za finale LE!

Fudbal

HAOS U NAJAVI SPREČIĆE VIŠE 5.000 POLICAJACA! Španci NIŠTA ne prepuštaju slučaju za finale LE!

Podeli vest

Više od pet hiljada policajaca nalazi se u pripravnosti u Sevilji, očekujući dolazak velikog broja navijača Glazgov Renžersa i Ajntrahta na finalni meč Lige Evropa

Obezbedjenje je počelo sa zatvaranjem ulica, obezbedjenjem spomenika, a pojačano je obezbedjenje i na stanicama metroa i na glavnim gradskim trgovima, kako bi se pokušao održati red, jer se očekuje dolazak više od 50.000 škotskih i nemačkih navijača.

Oba tima se nadaju da će sutra na stadionu Ramon Sančes Pishuan u Sevilji uspeti da prekinu decenijski post kada su evropski trofeji u pitanju.

Foto: Tanjug/AP

 

- Kako bi očuvali bezbednost i sihurnost navijača, vlasnici ulaznica bi trebalo da budu svesni da će lokalne vlasti vršiti rigorozne provere protiv neovlašćene prodaja ulaznica- saopštila je Uefa.

Grad je pripremio dve navijačke zone za navijači koji doputuju, a neće moći na stadionu da gledaju meč.

Foto: Reuters

 

- Potrebna nam je maksimalna koordinacija izmedju lokalne i savezne policije, kako bismo što više smanjili rizike koji nastaju kada je veliki broj navijača u pitanju- rekao je gradonačelnik Sevilje Antonio Munjos.

Grad očekuje da će prihod od finalnog meča iznositi oko 50 miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija