• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2022

00:04

BOSANAC OPET VIŠAK! Vraća se u Italiju!

Tanjug

Fudbal

BOSANAC OPET VIŠAK! Vraća se u Italiju!

Podeli vest

Miralem Pjanić će u letnjem prelaznom roku ponovo na pozajmicu iz Barselone, nakon što je imao epizodu u Bešiktašu. Ugovor ga veže još dve godine sa katalonskim timom

Kako javljaju španski mediji, reprezentativac Bosne i Hercegovine bi karijeru bi mogao da nastavi u Seriji A, ali se ne vraća u Torino, u dres Juventusa, nego bi trebalo da zaigra na stadionu "Diego Armando Maradona" u Napulju kao zamena za Lorenca Insinjea koji je otišao u MLS, u Toronto. 

Foto: Reuters

Miralem Pjanić u dresu reprezentacije BiH

Pjanić je ove sezone za turski Bešiktaš odigrao 26 utakmica i imao samo četiri asistencije bez datog gola. Otišao je iz Barse na pozajmicu, jer u Kataloniji nije mogao da se snađe, a na njegovu žalost nije bio ni bleda senka onog Pjanića iz Juventusa.

Nije se nametnuo kao vođa na terenu ni u Turskoj. Svoj najbolji fudbal u karijeri Pjanić je igrao upravo u Italiji, u dresu Juventusa, a pre nego što je zaigrao u timu čliji dres nosi reprezentativac Srbije Dušan Vlahović, igrao je i za Romu.

Foto: reuters

Milarem Pjanić u dresu Juventusa

 

Pred njim je deseta sezona igranja u Italiji, ali u dresu trećeg kluba, po svemu sudeći Napolija. Tamo bi trebao opet da ode na pozajmicu iz kluba koji sa klupe predvodi Ćavi, gde ga mladi strateg nema u planovima za sledeću sezonu.

Ćaviju ni na mapi nisu ni golman Neto, dete kluba Riki Puć, napadači Martin Brajtvajt, Luk de Jong, kao i pozajmljeni Antoan Grizman, Fransisko Trinkao i Miralem Pjanić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija