• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2022

15:05

OGROMAN UDARAC ZA NAŠE SUDIJE! Srbija bez PREDSTAVNIKA na Mundijalu u Kataru!

Fudbal

OGROMAN UDARAC ZA NAŠE SUDIJE! Srbija bez PREDSTAVNIKA na Mundijalu u Kataru!

Podeli vest

Najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović neće biti među sudijama koji će deliti pravdu na predstojećem Svetkom prvenstvu koje se održava u novembru

Beograđanin se čak nije našao ni u grupi VAR sudija, iako je juče bio četvrti arbitar na meču finala Lige Evrope između Ajntrahta iz Frankfurta i Glazgov Rendžersa.

Na spisku se nalazi 36 glavnih sudija, 69 pomoćnih i 24 VAR sudija, najbolji srpski sudija je bio na širem spisku potencijalnih kandidata, međutim, neće krenuti slavnim putem svojih prethodnika kao što su to bili Milorad Mažić, Dalibor Đurđević i Milovan Ristić.

Foto: Tanjug

Pjerluiđi Kolina na ceremoniji žreba u Dohi

- Kao i uvek, kriterijum koji smo koristili jeste "kvalitet na prvom mestu" i izabrani zvaničnici predstavljaju najviši nivo suđenja širom sveta - rekao je predednik Sudijskog komiteta Pjerluiđi Kolina.

Spisak sudija na Svetkom prvenstvu vidite OVDE, dok su među poznatijim imenima mesto zauzeli Slavko Vinčić iz Slovenije (delio pravdu i u finalu LE Ajntraht-Rendžers), Dani Makeli iz Holandije, Danijele Orsato iz Italije, Entoni Tejlor iz Engleske, Simon Marčinjak iz Poljske, Rumun Ištvan Kovač...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija