• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.05.2022

17:57

TRENER ZMAJEVA JASAN! Borim se samo za interese Voždovca!

Starsportphoto

Fudbal

TRENER ZMAJEVA JASAN! Borim se samo za interese Voždovca!

Podeli vest

Šef stručnog štaba fudbalera Voždovca izjavio je da ga ne zanimaju "tudji interesi", već samo "interesi Voždovca".

- Ne zanimaju me tuđi interesi, već isključivo interesi Voždovca i mojih igrača. Ideja je uvek ista, da preko dobre igre dodjemo do rezultata - izjavio je Linta, a preneo klub.

Voždovac u nedelju gostuje Crvenoj zvezdi, kojoj je potrebna pobeda ili nerešen rezultat kako bi stigla do titule prvaka Srbije.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Linta

- Cilj je afirmisati i motivisati igrače. Poboljšati ih u svakom aspektu, kako igračkom, tako i ljudskom. Moramo da ostanemo pozitivni i da fokus zadržimo na nama - rekao je trener Voždovca.

Zbog važnosti meča Zvezda je dozvolila slobodan ulaz na stadion, i očekuje se veliki broj navijača crveno-belih.

- Želim da mojim igračima huk sa tribina ne bude opterećenje već vetar u ledja koji će im pomoći da se pokažu u što boljem svetlu. Važno je greške svesti na minimum i da verujemo jedni u druge - istakao je Linta.

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca, igra se u nedelju, sa početkom od 18:30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija