• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2022

19:32

MIHAJLOVIĆ PROGOVORIO O STATUSU U BOLONJI! OVO su njegovi naredni PLANOVI!

printscreen

Fudbal

MIHAJLOVIĆ PROGOVORIO O STATUSU U BOLONJI! OVO su njegovi naredni PLANOVI!

Podeli vest

Trenera Bolonje Sinišu Mihajlovića će po završetku Serije A obaviti razgovor sa upravom kluba sa Del Are oko produžetka saradnje

Najvažniji potez za srpskog stručnjaka biće sastanak sa Džoijem Saputom sledeće nedelje.

– Na poslednjoj ovosezonskoj konferenciji pre svega želim da se zahvalim svima koji rade iza kulisa, navijačima koji su nas na trideset stepeni podržavali tokom našeg lošeg meča. Video sam takvu privrženost nekoliko puta u svojoj karijeri. Razgovarao sam sa momcima i nisam očekivao onakav meč prošle nedelje. Iz tog ugla sutrašnji susret je važan. Potrebnio mi je da vidim da tim ne odustaje, a t nije bio slučaj u prethodnoj utakmici što mi se nije svidelo. Pokušavam borbenu crtu da prenesem fudbalerima u fudbalu iu životu. Važno je da izađemo na teren sa pravim stavom – istakao je Mihajlović.

Foto: Tanjug

Marko Arnautović

Mihajlović je otkrio novinarima da ni sa kim još nije pričao oko svog statusa.

– Ovde sam četiri godine i osim prve sezone u kojoj sam preuzeo tim, nikada nismo bili u crvenoj zoni. Nismo osvojili deseto mesto, ali je cilj da razvijemo mlade igrače je ostvaren. Nisam još razgovarao ni sa kim u klubu, uradićemo to danas ili sutra. Da li ću sledeće godine biti u Bolonji sto posto – nikada nije sigurno. Ne želim da me osuđuju što sam u bolnici, da zavisi samo od mene znam šta bih želeo da radim, ali ne pitam se samo ja, dve strane su u priči. Sastaćemo se i razgovarati o tome – nastavio je srpski stručnjak.

Siniša se osvrnuo i na status Arnautovića, za austrijskog reprezentativca zainteresovani su mnogi evropski velikani.

– Njegov status ne zavisi od mene. Mogu da kažem da je on neizostavni deo tima, ali kad stigne novac sve se menja. On je svakako važan igrač za nas – rekao je trener Bolonje.

Otkrio je potom ko je favorit u nikad neizvesnijoj trci za Skudeto, trenutno njegov bivši klub Milan ima dva boda više od gradskog rivala Intera.

– Najjači je Inter, sa najviše talenta je bio Napoli, a Milan koji je bio najkonstantniji zaslužuje titulu ukoliko pobedi – istakao je Siniša Mihajlović na konferenciji za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija