• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2022

12:02

SRAMNA I SKANDALOZNA KRAĐA! Vlahoviću ODUZETA TITULA! Postigao je 24 GOLA, ali je ostao bez NAGRADE!

reuters

Fudbal

SRAMNA I SKANDALOZNA KRAĐA! Vlahoviću ODUZETA TITULA! Postigao je 24 GOLA, ali je ostao bez NAGRADE!

Podeli vest

Napadač Napolija Viktor Osimen proglašen je najboljim mladim igračem u Seriji A

Ponovio je Dušan Vlahović igre iz prethodne sezone, za nijansu bio i bolji nego lani, ali to nije bilo dovoljno da odbrani titulu za najboljeg mladog igrača u Seriji A! Ove godine laskavo priznanje pripalo je napadaču Napolija Viktoru Osimenu. 

Iako je većina fudbalskog sveta u Italiji, ali i Srbiji, očekivala da će Dušan Vlahović ponovo biti najbolji mladi igrač, ovoga puta nije tako. Golgeter Juventusa je zimus stigao u Torino iz Fiorentine, a ove sezone je za dva velikana odigrao 35 mečeva u Seriji A, te postigao 24 golda uz pet asistencija. 

Sa druge strane, Viktor Osimen jeste ostvario bolji rezultat na klupskom nivou budući da je Napoli do kraja sezone bio u borbi za šampionsku titulu, ali je postigao svega 14 golova. Ipak, nema sumnje da bi njegv učinak bio bolji da u novembru nije došlo do preloma nosne kosti, a potom i duge pauze zbog oporavka. 

Foto: REUTERS/Massimo Pinca

Serija A dodelila je i ostale nagrade, za najboljeg golmana proglašen je Majk Manjan iz Milana, defanzivac je Glejson Bremer iz Torina, najbolji vezista dolazi iz Intera - Marselo Brozović, dok je najbolji napadač ove sezone Ćiro Imobile. 

Podsećamo, šampion u Italiji još uvek nije poznat. Milan ima dva boda više u odnosu na Inter, te će Rosonerima za prvi skudeto nakon više od decenije biti potreban samo bod protiv Sasuola. Očekuje se da napadač Milana Rafael Leao bude proglašen za igrača sezone budući da je iza njega najbolja godina u karijeri! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija