• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2022

13:10

KUTINJA NE ZANIMAJU NAVIJAČI LIVERPULA! Želi zbog VILE da sruši Mančester siti!

Fudbal

KUTINJA NE ZANIMAJU NAVIJAČI LIVERPULA! Želi zbog VILE da sruši Mančester siti!

Podeli vest

Fudbaler Aston Vile Filipe Kutinjo jedan je od onih u koje navijači Liverpula polažu najviše nade pred duel sa Mančester sitijem

Ne pita se Liverpul ništa kada je reč o šampionskoj trci, ali bi nekadašnje zvezde velikana sa Enfilda mogle da donesu titulu Redsima. Aston Vila će u poslednjem kolu gostovati Mančester sitiju, a u slučaju da Stiven Džerard, Filipe Kutinjo i Dani Ings izbore remi na Etihadu novi šampion će biti Liverpul! 

Navijači Liverpula, zbog tradicije i istorije, moraju da veruju. Baš kada je najteže Redsi su uspevali da naprave čudo i pokažu da je i nemoguće moguće. Ipak, u glavnom fokusu ovoga puta neće biti izabranici Jirgena Klopa. 

Foto: REUTERS/Craig Brough

Trener Aston Vile verovatno je i najveća legenda Liverpula - Stiven Džerad će imati priliku da "okaje grehe" za klizanje protiv Čelsija tako što će sutra otkinuti bod Mančester sitiju. Iako njegov uticaj na terenu neće postojati, navijači veruju da će popularni Stivi Dži uspeti da motiviše svoje pulene da odigraju sjajnu utakmicu i preokrenu šampionsku trku u Premijer ligi. 

Onaj od koga navijači najviše očekuju je Filipe Kutinjo. Brazilac je u Liverpulu doživeo najbolje fudbalske momente, stasao, ali kada je trebao da osvaja trofeje otišao je u Barselonu i potpuno nestao. Nisu mu to Redsi zaboravili, ali će biti spremni na oprost ako Kutinjo "prospe magiju" na Etihadu i donese titulu Liverpulu. 

- Jedino što mi želimo je da završimo sezonu na najbolji način protiv sjajnog kluba. Uvek želimo da budemo bolji nego u prethodnom meču i da završimo na što boljem mestu na kraju sezone - rekao je Kutinjo. 

Foto: APphoto

Priznao je Brazilac da su ga navijači Liverpula "zatrpali" porukama i molbama, ali da ga to ne zanima previše. 

- Moj novi klub – to je jedino što mi je važno. Dobio sam mnogo poruka od navijača Liverpula na društvenim mrežama, ali ne gledam to mnogo. Moj fokus je samo na utakmici koja me čeka. Siti je jedan od najboljih timova na svetu i protiv njih nikome nije lako da igra. Ali, igrali smo protiv njih i ranije i umeli smo dobro da se nosimo. To je ono što želimo i od ovog meča – da odigramo dobro i da budemo konkurentni - zaključio je Brazilac. 

Poslednje kolo Premijer lige na programu je u nedelju od 17 časova! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija