• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2022

07:00

DAL' JE MOGUĆE? Mitrogol je REKORDER Čempionšipa, a tek na 5. poziciji kada se radi o ZARADAMA! Ovi IGRAČI su ispred Srbina!

Reuters

Fudbal

DAL' JE MOGUĆE? Mitrogol je REKORDER Čempionšipa, a tek na 5. poziciji kada se radi o ZARADAMA! Ovi IGRAČI su ispred Srbina!

Podeli vest

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović ispisao je istoriju drugog ranga Engleske, pošto je na 44 utakmice postigao 43 gola i direktno uticao ekspresnom povratku svoje ekipe u Premijer ligu

Najbolji strelac Orlova na Krejven Kotidžu godišnje zarađuje oko 4.000.000 evra, iako je ispisao istoriju Čempionšipa sa najviše datih golova u sezoni. I pored toga, nije najplaćeniji fudbaler u ligi!

Prema pisanju engleskih medija, Aleksandar Mitrović zarađuje 71.000 evropskih novčanica nedeljno, dok je najplaćeniji fudbaler Čempionšipa Deni Drinkvoter, fudbaler Čelsija koji igra na pozajmicu u Redingu.

Drinkvoter inkasira 118.000 evra nedeljno, iako je od 2017. igrao uglavnom na pozajmicama, u Barnliju, Aston Vili i turskoj Kasimpaši.

Foto: reuters

Aleksandar Mitrović slavi ulazak u Premijer ligu

Iza Drinkvotera je na drugom mestu njegov saigrač Baba Rahman, još jedan fudbaler Plavaca, koji je na pozajmici, takođe, u bivšem klubu Veljka Paunovića. On sedmično dobija 100.000 evra, a ugovor sa aktuelnim šampionom Evrope veže ga od 2015. godine.

Žan-Mišel Seri, saigrač Aleksandra Mitrovića, našao se na trećoj poziciji, jer u Fulamu ima nedeljnu platu od 77.000 evropskih novčanica. Identična primanja ima i četvrtoplasirani Natanijel Filip iz Bornmuta, fudbaler Liverpula koji nastupa na pozajmici za Trešnjice.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Što se tiče ostalog poretka, iza Mitrogola su ostali Ben Dejvis (Šefild junajted, 71.000 evra), Džo Alen (Stouk, 68.000), Džeferson Lerma (Bornmut) i Dejvid Bruks (Bornmut) sa po 65.000 evra i još jedan igrač Fulama Natanijel Čaloba sa 60.000 evropskih novčanica.

TOP 5 NAJPLAĆENIJIH IGRAČA ČEMPIONŠIPA

Deni Drinkvoter (Reding) 118.000

Baba Rahman (Reding) 100.000

Žan-Mišel Seri (Fulam) 77.000

Natanijel Filips (Bornmut) 77.000

Aleksandar Mitrović (Fulam) 71.000

Cifre su izražene u evrima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija