• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2022

11:41

KONTE NE ŽALI NOVAC! Želi KOSTIĆA!

Reuters

Fudbal

KONTE NE ŽALI NOVAC! Želi KOSTIĆA!

Podeli vest

Nakon što je Totenhem izborio plasman u Ligu šampiona za narednu sezonu, Antonio Konte je dobio praktično odrešene ruke za pojačanja

Sjajni italijanski stručnjak sada traži od klupskog rukovodstva da se "otvori" kako bi Sparsi naredne takmičarske godine bili konkurentni u Premijer ligi i Ligi šampiona.

Tamošnji mediji pišu da je Konte već osmislio konačan plan za letnju pijacu, a veruje se da će Konte za pojačanja imati na raspologanju blizu 100 miliona evra.

Foto: REUTERS/Matthew Childs

 

Jedan od prvih pikova je reprezentativac Srbije i najbolji igrač Liga Evrope Filip Kostić. Nema sumnje da će Kostić posle odlične sezone, i kao igrač kome ugovor ističe narednog leta, biti tražena roba.

Konte će imati konkurenciju pre svega u Interu, a ostrvski mediji pišu će Totenhem biti spreman da se bori sa i sa njimna i sa Juventusom, a da će Kostić biti dostupan za 15 miliona evra.

Cena deluje "smešno" za najboljeg irača elitnog takmičenja! Ostaje da se vidi i da li će to biti samo početna...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija