• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.05.2022

19:32

TERZIĆ PREUZIMA BORUSIJU! "MIlioneri" odlučili, izbor pao na mladog stručnjaka!

AP/David Inderlied

Fudbal

TERZIĆ PREUZIMA BORUSIJU! "MIlioneri" odlučili, izbor pao na mladog stručnjaka!

Podeli vest

Odučili da mladi stručnjak postane novi trener

Borusija iz Dortmunda otpustila Marka Rozea nakon jedne sezone u klubu, a na njegovo mesto dolazi Edin Terzić (39) koji je potpisao ugovor s klubom do 2025. godine.

Terziću je ovo drugi mandat u klubu iz Dortmunda, pošto se na istom mestu našao i kao "privremeni" trener kluba, u periodu od decembra 2020. godne do maja 2021. godine kada je osvojio domaći kup sa "milionerima", a tada ga je upravo zamenio Roze.

Terzić je svoju igračku karijeru proveo igrajući za nižerazredne klubove u Nemačkoj, da bi u periodu od 2010. do 2013. radio kao skaut za Jirgena Klopa. Kasnije je bio asistent Slavena Bilića u Bešiktašu i Vest Hemu.

Bio je takođe i asistent Lusijana Favra upravo u Borusiji iz Dotmunda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija