• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

12:22

ŽIVOTINJA VIDIĆ, NIKO NIJE SMEO DA SE ZALETI NA NJEGA! Rio kaže da je on najbolji, pa onda njegov partner u zločinu!

Fudbal

ŽIVOTINJA VIDIĆ, NIKO NIJE SMEO DA SE ZALETI NA NJEGA! Rio kaže da je on najbolji, pa onda njegov partner u zločinu!

Podeli vest

Nekadašnji saigrač Nemanje Vidićeva Rio Ferdinand postavio je Srbina na drugo mesto liste najboljih odbrambenih fudbalera

Naravno, Rio Ferdinand je za najboljeg proglasio – sebe! Potom su njegov izbori bili Nemanja VidićVirdžil van Dajk, Jap Stam i Džon Teri.

Vidić je bio životinja

Ti si definitivno u prvih pet - rekao je Rio u emisiji na BT televiziji, a društvo mu je pravio sadašnji štoper Liverpula, Van Dajk. 

Nemanja Vidić! Moj partner u zločinu. On je primer drugima! Ja sam pričao i sve organizovao, ali je Nemanja bio životinja. Jedini fudbaler u koga bi se napadači zagledali širokih zenica i nisu smeli na njega da se zalete! Samo mu pogledajte nos - nasmejao se Rio i nastavio:

Foto: reutersq

Rio stavio Nemanju Vidića na drugo mesto

- Nije gledao protivnike,  išao je na njih direktno, udarao glavom i bio bolji fudbaler nego što su ga ljudi cenili. On je išao kroz igrače kako bi osvojio loptu. Sjajno je čitao igru, imali smo izvanredno partnerstvo.

Virdžil van Dajk je na trećem mestu, četvrti u Ferdinandovom izboru završio je Jap Stam.

- Mi smo bismo mogli da igramo u bilo kojoj ekipi, u bilo kojoj eri Premijer lige - dodao je  Ferdinad.

Van Dajkov inače nije izabrao Vidića, u prvih pet su: Ferdinad, Kompani, Stam, Teri i Hipija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija