• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

22:02

NAPREDAK SE ZAHVALIO MILINKOVIĆU! Kruševljani doveli ZVEZDINOG DŽELATA!

Starsportphoto

Fudbal

NAPREDAK SE ZAHVALIO MILINKOVIĆU! Kruševljani doveli ZVEZDINOG DŽELATA!

Podeli vest

Srpski stručnjak Dušan Đorđević je novi trener kruševačkog Napretka

On će na tom mestu zameniti Zorana Milinkovića kojem je istekao ugovor, a koji je sa tom ekipom zauzeo osmu, odnosno poslednju poziciju u plej-of fazi. Pre Đorđevića, u vezu sa ovim timom se dovodio nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

- Na vanrednoj sednici Skupštine Napretka se moglo čuti da će u novu sezonu klub ući sa novim trenerom, a po svemu sudeći, biće to Dušan Đorđević, dojučerašnji strateg Radnika, pre toga i Čukaričkog. Pregovori su u završnoj fazi, a zvanična promocija bi trebalo da bude 1. juna- stoji u saopštenju kluba.

Foto: Starsportphoto

 

Đorđević je u prethodnoj sezoni bio trener Radnika iz Surdulice sa kojim je ostao neporažen protiv Zvezde. Slavili su na domaćem terenu rezultatom 2:1, dok je u Beogradu bilo nerešeno (1:1). Sada dolazi u Kruševac, grad čija je ekipa remizirala sa Partizanom (0:0) u jednom od mečeva koji je odlučio pitanje šampiona u Superligi.

Prethodno je predvodio i Čukarički sa kojim je nastupao u kvalifikacijama za Ligu konferencija, gde je ekipu sa Banovog brda eliminisao švedski Hamarbi koji je tada trenirao još jedan srpski stručnjak – Miloš Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija