• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

09:54

NAVIJAČKI PIR, HOROR SCENE! Izbodeno 6 navijača, dvojicu oteli i mučili zbog zastave! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

NAVIJAČKI PIR, HOROR SCENE! Izbodeno 6 navijača, dvojicu oteli i mučili zbog zastave! (VIDEO)

Podeli vest

Užasne scene u Buenos Ajresu, huligani Rasinga napali su navijače Deportiva iz Kalija iz osvete zbog ukradene zastave, izbodeno je čak šest Kolumbijaca, a jedan je u teškom stanju

Navijači iz Kolumbije došli su u Buenos Ajres gde njihov tim igra protiv Boke poslednji meč grupne faze koji je odlučujući za prolaz dalje.

Sve je počelo pre nedelju dana. Tada je grupa iz Kolumbije, među kojima je bila i jedna žena došli na stadion Rasinga. Predstavili su se kao turisti, ušli na stadion, razgledali su teren i onda ukrali jednu od najvećih zastava na stadionu.

Okačili su fotografije i snimke na društvenim mrežama i pokazali da je zastava kod njih. Fanovi Rasinga su to videli i napravili su haos na železničkoj stanici.

Napravili su fanovi  Rasinga sačekušu navijačima Deportiva u vozu i tom prilikom izboli šestoricu navijača, od kojih je jedan u kritičnom stanju. Na društvenim mrežama su se pojavile i slike prebijenih i krvavih navijača Deportiva koji su izbodeni tokom sukoba sa huliganima Rasinga.

Argentinski mediji pišu da su navijači Rasinga uspeli da saznaju i ko je ukrao  zastavu, da su ih pronašli u hotelu. U pitanju su dva momka i devojka, a navodno su dva momka nestala u petak.

Navodi se da su ih mučili i da će tako biti sve dok se ne pojavi zastava, iz hotela su se čuli krici, i plač, pa su komšije pozvale policiju, nakon čega su Argentinci morali da puste navijače iz Kolumbije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija