• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

09:57

OVA EKIPA NE ZNA ZA GRANICE! Krivokapić pred Holandiju: Uradićemo sve da obradujemo naš narod u Srbiji i dijaspori!

fss

Fudbal

OVA EKIPA NE ZNA ZA GRANICE! Krivokapić pred Holandiju: Uradićemo sve da obradujemo naš narod u Srbiji i dijaspori!

Podeli vest

Nećemo se zaustaviti na plasmanu u polufinale Evropskog prvenstva, poručuje selektor Fudbalske reprezentacije Srbije do 17 godina Radovan Krivokapić

"Orlići" će se u nedelju od 19.55 (Sport klub 1) boriti sa Holandijom za plasman u finale kadetskog EP. U drugom polufinalu igraju Francuska i Portugal.

Idemo do finala



Prema selektorovim rečima, ekipa koju vodi ne zna za granice.

- Ono što se činilo vrlo dalekim, sada je blizu, jer ova ekipa ne zna za granice. Nećemo se na ovome zaustaviti i učinićemo sve da i u polufinalu obradujemo naš narod u Srbiji i dijaspori. Malo ko je verovao da ćemo biti među četiri najbolje selekcije u Evropi, ali ova ekipa ide stepenik po stepenik i može još - kaže Krivokapić.

Foto: fss

Orlići gaze sve pred sobom



Reprezentativci su bili potpuno oduševljeni sopstvenim uspehom. Napadač Vojvodine Jovan Milošević, koji je do sada na šampionatu dao četiri gola, kaže da još nije kraj.

- Nismo sumnjali u sebe, ali mnogo smo pričali. Znamo jedan za drugog kako dišemo. Ovo nije kraj priče, već tek početak - kaže Milošević, koji ima priliku da bude prvi strelac takmičenja.

Podsećamo, ova generacija igrača rođenih 2005. godine jedina se iz regiona našla u Izraelu, a onda izborila plasman u nokaut-fazu iz najteže grupe sa Španijom, Belgijom i Turskom. Na redu je Holandija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija