• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

13:35

LEGENDARNI CVELE OSVEŽIO PAMĆENJE NAVIJAČIMA: Piksi je ginuo za Zvezdu, odbio je da puca penal...

Starsportphoto

Fudbal

LEGENDARNI CVELE OSVEŽIO PAMĆENJE NAVIJAČIMA: Piksi je ginuo za Zvezdu, odbio je da puca penal...

Podeli vest

Legendarni Vladimir Cvetković imao je poruku za Delije posle prozivki navijača upućenih legendi kluba Draganu Stojkoviću Piksiju

Selektor Srbije je došao na Marakanu posle deset godina i video pobedu Crvene zvezde protiv Partizana (2:1). Zvezda je tako odbranila duplu krunu, drugi put u istoriji. Pre toga, crveno-beli su dva puta zaredom osvojili prvenstvo i Kup 2006. i 2007. godine.

Piksi je zasluženo Zvezdina zvezda

Piksi će ovaj meč Zvezde i Partizana pamtiti po tome što su mu “Delije” posvetile sramotan transparent kojim su mu jasno stavili do znanja da više nije dobrodošao u klubu iz Ljutice Bogdana.

Zašto je to tako nije jasno Vladimiru Cvetkoviću, jednom od glavnih ljudi u najvećim Zvezdinim uspesima. U razgovoru za Kurir, Cvetković je pričao o Piksijevoj veličini i kako mu nije jasno zašto u četvrtak dogodio ovaj incident.

- Nisam bio na stadionu četvrtak uveče. Nije mi jasan razlog. Piksi je veliko srpsko, svetsko i Zvezdino ime, ne znam zašto je to tako. On je Zvezdina zvezda, zasluženo. Ne odlazim na stadion iz zdravstvenih razloga, ne mogu ništa konkretno da kažem, sem da mi je čudno - kazao je legendarni košarkaš i funkcioner fudbalskog kluba.

Foto: Starsportphoto

Dragan Stojković na Marakani posle deset godina

Prisetio se legendarni Cvele i utakmice u Bariju, kada je Piksi bio na drugoj strani terena. Za ekipu Olimpika iz Marseja nije želeo da izvede kazneni udarac u penal seriji!

- Ja samo znam da je Piksi svaki meč u Zvezdi ginuo! Nije bitno da li smo igrali protiv nekog evropskog kluba, ili našeg niželigaža. Uvek je ulagao sebe, s pravom je bio jedan od najboljih, uvek. Bio je srčan igrač poznata je to stvar, to može da se proveri. Piksi finale u Bariju nije hteo da igra. Znam to veoma dobro, sećam se tih dana. Taj ciklus na putu ka evropskoj tituli bio sam uz ekipu, sedeo na klupi. Znam, da kad je Piksi ušao u igru u Bariju, naši su se igrači sledili. Odigrao je taj produžetak ležerno, a odbio je da puca penal. Protiv nas, protiv svoje Zvezde! To dosta govori o njegovom odnosu prema Crvenoj zvezdi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Delija

pre 2 godine

More, navijam za Zvezdu, više godina, nego što ih Terzić ima. Ovakav gest “Delija”, mi smrdi na režiju Terzićevu. Te “Delije” mogu biti one, koji imaju sve besplatno od Zvezde, putova ja za “navijanje”, unos pirotehnike na stadion, strah ka Terzicu. Do ro znamo ko se te “navijačke grupe” u skoro svim klubovima. Sramota me što Terzić nosi takvo ime. ZVEZDA! Dok sam živ!

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija