• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

23:58

MUČILI SMO SE, ALI SMO ZASLUŽILI TITULU! Ančeloti PRESREĆAN nakon što je ispisao istoriju!

Tanjug/AP

Fudbal

MUČILI SMO SE, ALI SMO ZASLUŽILI TITULU! Ančeloti PRESREĆAN nakon što je ispisao istoriju!

Podeli vest

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti zadovoljan je nakon što su Blankosi osvojili Ligu šampiona

Strelac pobedonosnog gola za Real bio je Vinisijus Žunior u 59. minutu. Real je večeras stigao do 14. titule prvaka Evrope u klupskoj istoriji, dok je Liverpul ostao na šest osvojenih trofeja.

Liverpul je bio bolji rival u prvom poluvremenu, kontrolisao je stanje na terenu, imao je više udarac ka golu, ali nije uspeo da materijalizuje svoje šanse. Svestan je toga bio i Karlo Ančeloti nakon meča, ali je Italijan istakao da je na kraju krajeva Real zaslužio titulu. 

Foto: Tanjug/AP

- Ne mogu da verujem! Bila je ovo teška utakmica, patili smo u prvom poluvremenu, ali na kraju čitavog puta mislim da smo zaslužili da osvojimo Ligu šampiona. Mi smo fantastičan klub i sastav sa mnogo kvalitetnog i snažnog mentalnog karaktera - rekao je Ančeloti za "BT Sport". 

Italijan je osvojio četiri trofeja u Ligi šampiona i tako postao prvi trener kom je to pošlo za rukom! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija