• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2022

23:28

POKUŠAVAM DA NAĐEM SNAGE I DAM UTEHU! Krivokapić SLOMLJEN nakon eliminacije...

fss.rs

Fudbal

POKUŠAVAM DA NAĐEM SNAGE I DAM UTEHU! Krivokapić SLOMLJEN nakon eliminacije...

Podeli vest

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije nije večeras uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Izraelu, pošto je u Netanji izgubila od branioca titule Holandije posle izvođenja jedanaesteraca sa 5:3, nakon što je u regularnom delu bilo 2:2

Srpski tim je u prvom poluvremenu imao dobre prilike preko Koste Nedeljkovića i Jovana Mijatovića, koji je u odvojenim napadima, u 42. i 44. minutu pogodio prečku. Holandija je povela u 47. minutu golom Džejsona Van Dovena na asistenciju Džejdena Slorija. Srpski tim izjednačio je golom Jovana Miloševića u 50. minutu posle kornera koji je izveo Aleksandar Stanković.

Pet minuta kasnije prednost je udvostručio Jovan Mijatović, koji je zahvatio loptu nakon što je Milošević pokušao "makazicama".

Holandija je posle toga napadala, uglavnom je pokušavao Gabrijel Misehuji, a izjednačio je Slori u 73. minutu, posle dodavanja Majka Klajna. Do kraja nije bilo promene rezultata, pa su izvođeni penali.

- Došli smo do kraja našeg puta što se tiče ove godine i Evropskog prvenstva. Nažalost zaustavljeni smo na penal ruletu. Momci su dali više od maksimuma, bili su izvanredni, po prikazanoj igri su bili mnogo bolji od Holandije i zaslužili pobedu nakon 90 minuta. Ali to je fudbal, jako je teško pričati odmah nakon utakmice, ali pokušavam da nađem snage da im kažem reči utehe - rekao je Krivokapić. 

Foto: FSS

Oduševljena je Srbija sjajnim izdanjem Orlića u Izraelu, a Krivokapić dodaje da želi da u domovini još uvek podržavaju. 

- Poručujem ljudima iz Srbije da pozdrave ove momke, da im čestitaju na svemu što su pokazali, jer su to uradile mnoge selekcije iza nas. Svakog dana smo dobijali čestitke od drugih ekipa, za ponašanje, za igru, na pristupu na odnosu. Na početku sam im poručio da gde god odu predstavljaju Srbiju u najboljem mogućem svetlu, oni su to i uradili i za mene su veliki šampioni - dodao je selektor Srbije. 

Golove iz penala za Srbiju postigli su Aleksandar Stanković, Jovan Šljivić i Vojin Serafimović, a šut Mateje Radonjića u drugoj seriji odbranio je golman Tristan Kuijsten.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

кад бољи тим изгуби,а ми смо синоћ били ,у већем делу меча,бољи тим,то има своје разлоге,делекторе.и не само да смо јуче били бољи.МИ СМО,УОПШТЕ ,МНОГО БОЉИ ТИМ ОД ХОЛАНЂАНА....А ИЗГУБИЛИ СМО.да не детаљишем о свим потезима појединачно само ћу рећи ДА СИ КАТАСТРОФАЛНО ЛОШЕ ВОДИО ЕКИПУ И ТО ЈЕ ЈЕДИНИ РАЗЛОГ ПОРАЗА,КРИВОКАПИЋУ !!!ЗАИСТА ЈЕ БИЛА ''УМЈЕНОСТ'' ИЗГУБИТИ ПРОТИВ ЕКИПЕ НАД КОЈОМ СИ СУПЕРЈОРНИЈИ У СВАКОМ ПОГЛЕДУ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija